Детски бебешки албум за снимки на момиче и снимки на момче

От Фантима Иванова 19/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Детски бебешки албум за снимки на момиче и снимки на момче 100 % ръчни изработен като линия, идейна концепция и изпълнение, част от колекцията Decorra HandMade Kids.

В тази видео презентация ще намерите интересна идея на бутиков подарък за момиче бебе и за момче бебе. Ръчно изработени двата албума за снимки съчетахме с подходящи картички, за да имате напълно завършена идея за детски бебешки подарък.
 

Когато създавахме тази идея от продукти изхождахме от това, че много често има клиенти с деца близнаци. Когато децата са момиче и момче е важно да предложим нещо цветово в синьо и нещо в розово.
 

Така се появиха на бял свят двете аналогови албумчета, които са изработени по нов начин като отвън са облечени с плат. Персонализацията с имената на детето може да се направи по различен начин, както и да се добави надпис Свето Кръщение, ако повода е кръщене.
 

Вътрешната част на албумите за бебета е така направена, че да има множество разнообразни сгъвки, джобчета и тагчета за текст.
 

При изработката на всеки един вариант, ние вложихме много фантазия и ръчно творчество, за да се получи наистина уникален бебешки албум или детски артикул. Всеки бебешки албум има своята специфика на изработка, форма, сгъвки и цветове. Преди всичко, заложихме на това да имате повече място за снимките с усмивките на Вашите деца. Понякога това се постига с добавяне на скрити джобчета, сгъвки, фини коланчета или двустранни мобилни вложки.
 

Бебешки албум за снимки в розово за момиче и в синьо за момче, има хоризонтална визия. На определени места има добавени джобчета с малки тагчета за изрязани снимки или картки текстове, а в хоризонталните или вертикални джобове сложихме подвижни картонени вложки за допълнително залепяне на снимки. Основен акцент при тези аналогови албуми за деца са джобчетата и разнообразните вложки.
 

Иновативно е обличането на детските албумчета с плат, а не с дизайнерска хартия, както и умелото съчетаване на албум с картичка и персоналното послание, което е вътре в бебешкия албум. Размерите са: 16 х 12 см., при дебелина 5 см. Точен брой за снимките, които ще поставите вътре не можем да даде, защото това зависи изцяло от вас какво и къде ще разположите, но със сигурност снимките ще са над 40 бр.
 

Картичките, които направихме са съобразени с темата Кръщене - имат обемна визия, декоративни, пърхащи дантелки и орисницата на момиче и на момче.
 

Можете да поръчате или да ни изпратите запитване на: sales@decorra.eu
 

Авторски текст и презентиране на Детски бебешки албум за снимки на момиче и снимки на момче:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu
 

Decorra HandMade Youtube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=7L52rfMJydU&feature=youtu.be


 

 

Остави коментар

Loading...