Детски компелт Клоун-играчка от плат, стенен часовник клоуни, изделия от плат

От Фантима Иванова 05/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Детски компелт Клоун-играчка от плат, стенен часовник клоуни, изделия от плат
 

В тази статия ще Ви разкажа и с клипче ще Ви покажа една идея, която е с тема Клоун, върху която работихме в продължение на няколко месеца. Детски комплект Клоун е оригинален сет от няколко части, които имат различно приложение, техника на изработка и материя. В началото се роди играчката от плат - Клоун момче с островърха шапка и височина 60 см. , която може да се използва за игра, като част от декорацията за организиране на детски партита и рождени дни.
 

На по-късен етап се появиха изделията, изработени с техника декупажно яйчено кракле и един детски аксесоар:
 
1. Двустранно декориран стенен часовник Клоуни е ръчна изработка с изображение на весели клоуни и диаметър на кръга 30 см.
 
2. Двустранно декорирана висулка с весел клоун, с която можете да украсите витрина на магазин за детски стоки и др. Кръгчето е от МДФ с диаметър 10 см. и може да се закачи с помощта на корда, панделка, кожена каишка или на стъкло и витрина с вакуум тампон с кукичка.
 
3. Детски Ключодържател Клоун е весел моден аксесоар за децата, който наподобява малка пухкава възглавничка с цветна рисунка ръчна изработка от едната страна и едноцветен розов гръб. Атрактивна Арт визия, удобство на ползване и практичност.
 
Така линията постепенно се разширяваше и изделията с Клоун се увеличаваха. За по-големите дечица направихме разделител за книга с Клоуни в комплект с ключодържател с клоун, който служи и за аксесоар за детска раница.
 
От една идея, на дуга идея стигнахме до финала с:
 
Плетена играчка клоун, който е направен на една кука от меки бебешки прежди. Клоунът напълно се вписва като комбинация с всеки един от останалите детски продукти, подари което решихме до тук за момента да спрем.
 
Авторски текст и презентиране на Детски комплект Клоун- играчка, часовник за стена и сувенири:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook

Остави коментар

Loading...