Детски комплект плетена шапка, играчка бръмбар и картичка

От Фантима Иванова 10/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Детски комплект плетена шапка, играчка бръмбар и картичка, прецизно подбрахме и съчетахме, за да зарадваме Вас и Вашите деца. При разработването на този хендмейд компелкт за дете, вложихме много старание и творческо вдъхновение. Накрая се получи нещо много приятно като цветна комбинация, меки материи и практичност.
 

Дишаща плетена шапка за момиче в жълто или бяло е ръчно изработена на една кука, част от колекцията Decorra Kids "Специално за теб!".  За изработката е използвана нежна памучна прежда, която е противоалергична и не дразни кожата. Мека на пипане, интересна като плетиво, шапката е отлична идея за аксесоар на момичета. Подходяща е за ползване през пролетта и ранна есен преди да е застудяло прекалено много. Благодарение на фините дупчици на плетката, шапката няма опасност да запотява детската главичка, а точно обратното - предпазва от студения вътър и главичката "диша" ако детето активно играе или тича. Детска пролетна шапка за момиче в жълто или в бяло  е необходим детски моден аксесоар за преходните сезони в годината. Удобна и практична, детската шапка за момиче предпазва главичката на детето от настиване. Поставена на главичката, шапката плетиво има интересна визия и детето с удоволствие ще я носи без да иска да се разделя с нея.

 

Плетеното бръмбарче има наситени цветове на преждата, от която е направено и усмихнато личице. Тази плетена играчка доставя радост на детето и може да се носи в ръка или да се гушне преди и по време на сън. При изработката преждата е съобразена с това да бъде памучна, да не дразни дететео при игра и да не образува власинки. Бръмбарчето е подходящо за игра от бебета и по-големи деца, както и интересна декорация за витрина. На главичката на бръбърчето има добавен пружиниращ ластик, с помощта на който ако закачите играчката на детската количка или кощара, тя ще се поклаща и движи. Бръмбарчето от прржда може да се пере на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса и да не се слага в съшилня или високи оборори на центуфугата. Пълнежът на играчката е от силиконов пух.

 

Ръчно изработена и декорирана, картичката за дете има стандартен формат 10,5 х 15 см. и странично отваряне. Цветните елементи и детайли за повдигнати на малка височина, за да се постигне обемна 3Д - визия на представянето. Картичката има същите цветове, които са използвани като прежда, за да се постине 100 % еднаквост и синхрон.

Комбинативност на елементите и оригиналност на идеята за подарък.
 

Всички детски артикули могат да се изработят с подобни или други материали, както и с размери по желание.
 

Авторски текст и презентиране на Детски комплект плетена шапка, играчка бръмбар и картичка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...