Детски комплект за пролетта с шапка, пано за стена и моливник

От Фантима Иванова 28/03/2018 0 Коментари Handmade творчество,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Детски комплект за пролетта в жълто и бяло, който включва приятна комбинация от продукти, които са с голямо приложение и изразена практичност. Ето кои са те:
 

- Детско пано за стена с руса фея техника художествен декупаж, може да се комбинира с други продукти декупаж с абсолютно същата визия, както и с други продукти, изработени в подобна или близка цветова гама и тема като текстилна играчка, картичка, кутия за очила, касичка или друго. Като алтернатива на картина или рамка със снимка, това декоративно пано има широко приложение и е подходящо е за украса и декорация в детски център, детски кът, детски магазин, книжарница, магазин за детски стоки. Детско мини пано за стена с руса фея може да се закачи на стената в детската стая, за украса на дома, като акцент в интериора в детски ясли, детски градини, витрини на магазини за детски стоки и др.  
http://decorra.eu/Detsko-pano-momiche-decorra-feya

 

- Моливник за момиче с руса фея е интересен и практичен подарък за деца, на които им предстои тръгване на училище. Напълно завършен сет може да се получи ако моливника за химикали се комбинира с детско пано за стена, калъфче за детски очила или продукти от плат, изработени от подобни или близки цветове. Оригинален детски подарък по повод рожден ден, имен ден, Коледа, нова година, първи учебен ден и др.

 

- 5082-DD. Детска пролетна шапка за момиче, жълта или бяла е ръчно изработена на една кука, част от колекцията Decorra Kids "Специално за теб!".  За изработката е използвана нежна памучна прежда, която не дразни кожата. Мека на пипане, интересна като плетиво, шапката е отлична идея за пролетен аксесоар на момичета. Подходяща е за ползване през пролетта и ранна есен преди да е застудяло прекалено много. Плетката е с малки дупчици, които предпазват главичката от вятър и не запотява.  Детска пролетна шапка за момиче, жълта е необходим детски моден аксесоар за преходните сезони в годината. Удобна и практична, детската шапка предпазва главичката на детето от настиване. Поставена на главичката, шапката има интересна визия и детето с удоволствие ще я носи без да иска да се разделя с нея. 
http://decorra.eu/Detska-proletna-shapka-za-momiche-jalta

Комбинативност на елементите и оригиналност на идеята за подарък.

Авторски текст и презентиране на Детски комплект за пролетта с шапка, пано за стена и моливник:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/


Decorra HandMade YouTube канал;
https://www.youtube.com/watch?v=WIHNRCBOHxE&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...