Детски комплект за момче - органайзер за кошара с мечета и несесер за път

От Фантима Иванова 27/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,Кръщене, БЕБЕ подаръци,


Детски комплект за момче - органайзер за кошара с мечета и несесер за път е отлично решение за бебешки комфорт лично ползване или за подарък на момченце.
 

Органайзер за кошара Мечета, още джобарник има правоъгълна форма и компактни размери, силно изразена практичност, дълготрайна употреба и функционалност. Спестява място в детската стая. Гарантира удобство при употреба и спомага за изграждане на навици в малкото дете. Може да се използва още от раждането на детето до момента когато порасне и само започне да подрежда и прибира своите играчки и аксесоари в малките джобчета.
 

За ПОРЪЧКИ и повече ИНФОРМАЦИЯ:
http://decorra.eu/…/B…/Organaizer-za-koshara-mecheta-decorra
 

Детски несесер за път Мечета е хитър начин да се подреди бебешката или детска чанта когато сте на вън или на път. Това бебешко портмоне от плат има множество джобчета и специално отделение с прозорче за мокрите кърпи + скрит джоб от долу с размери 17.5 х 26 см., в който може да се пъхнат 1-2 памперса според размера и марката. От лявата страна има 6 джобчета с различни размери за дребни предмети и специални велкро ленти за закачване на залъгалка или биберон.
 


За ПОРЪЧКИ и повече ИНФОРМАЦИЯ:
http://decorra.eu/…/Bebe-Komf…/Detski-Neseser-za-pat-mecheta

Двата артикула за момче са направени от памучни платове, които позволяват пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса. Идеята за подарък може да се надгради със занимателно кубче с разноцветни страни, повивалник, малко мече от плат, както и детска рамка за снимка, картичка с мечета, детски албум с мечета, картичка, пано за стена с мечета и др.

Този детски комплект за момче може да се направи с други материали и десени, да се добави името на детето или да се изработи с размери по задание.
 

Авторски текст и презентиране:
Фантима Иванова
 

Можете да ни намерите на адрес:

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Ако ни харесвате можете да ни последвате:
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Ще се радваме да ни пишете на:
- лично съoбщение тук на Интернет страницата
- на имейл sales@decorra.eu

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=uo6R5X5YIcM&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...