Детски комплект за път с тема бухалче

От Фантима Иванова 05/03/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Детски комплект за път с тема бухалче е проект, по който работихме дълго, ентусиазирано и както винаги с голямо вдъхновение.

Създадохме един наистина интересен, практичен и удобен детски розов комплект. Съчетахме различни материи, приложихме знанията си, които имаме за спецификата на изработката, за да създадем за Вашите деца уникална комбинация от:
 

- Сгъваем, Мобилен Органайзер за легло и кола, който е интересна дизайнерска хрумка от памучен плат и ще расте заедно с Вашето бебе и дете. Подходящ е за окачване на гърба на седалката в лек автомобил, на решетката на кошарата, детското легло или в близост до ученическото бюро.

Атрактивна идея за подреждане на детските неща и декорация на детската стая.

Благодарение на компактните си размери в сгънат вид 33 х 22см. може да се побере с лекота в бебешката чанта, а шарените дълги връзки освен за красота служат и за перфектно сгъване.
http://decorra.eu/Mobilen-organaizer-za-kola-i-detsko-leglo


- Детска играчка розово бухалче, създадено от мека памучна прежда с компактни размери, за да се носи и гушка.
http://decorra.eu/Pletena-igrachka-buhalche-na-edna-kuka
 

- Кръгла фиба за коса с бродирано бухалче.

Верни на себе си сме готови да Ви зарадваме с още идеи за Вашите деца. Да комбинираме най-добрите техники и да използваме най-висококачествените материали, за да сътворим тези детски артикули.
 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на имейл sales@decorra.eu.
 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова


Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=n7JK57-6NKA&feature=youtu.be


Loading...