Детски конструктор камион от плат ръчна изработка

От Фантима Иванова 05/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Tекстилният конструктор камион с марка Decorra HandMade е първата по рода си развиваща детска играчка за момчета, направена на принципа сглоби – разглоби.

За начало в ремаркето може да се съхраняват памперсите на бебето, а в последствие играчката спомага за развитието на фината моторика, конструктивното мислене, визуалното възприятие и координацията.

Екстри на интерактивната игра камион:

- всички части се разглобяват и махат чрез отлепяне и залепяне;

- служи за игра в седнало или изправено положение;

- мека и приятна на пипане изработена от памучни платове;

- може да се пере на ръка или в пералня при температура 30 - 40 градуса без центрофуга; 

- има дълготрайна употреба, приемственост и става за игра от две деца приятелчета или братчета. Лека и лесна за пренасяне тази кола от плат е с размери: обща дължина 45 см., ширина 25 см. и височина 25 см.
 

Ръчно изработен текстилният детски камион конструктор има оригинална визия, весело излъчване и гарантира увлекателна игра от първия активен ден на бебето и детето. Артистична и увлекателна, ръчно ушита и декорирана с цветни елементи, занимателна играчка за момчета, която е неповторим Handmade подарък от Колекцията Decorra Kids "Специално за теб!". Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност.
 

Детски конструктор Камион от плат е подходящ подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или друг повод за момче от бебешка до по-голяма възраст. Тази креативна детска игра може да се комбинира с други продукти, изработени от плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив или цветова гама. Ако желаете да бъдете неповторими при поднасянето на този ръчно изработен подарък, можете да добавите специална хендмейд картички с камион с идентична визия + бонус предложение с примерно пожелание.
 

Авторски текст и презентиране на Детски конструктор камион от плат ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=KQ-m-OamRpQ&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...