Детски подарък за рожден ден пано и картичка с мече

От Фантима Иванова 09/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Детски подарък за рожден ден пано и картичка с мече е отлично бюджетно решение. При разработването на тази идея, изхождахме от това, че всяко дете има в коша си с играчки поне едно мече. Детската играчка мече е любима както на момичетата, така и на момчетата. Ето защо когато направихме тази комбинация от два детски артикула се оказа, че имат универсално приложение.

Детско пано мече с торта 15 х 15 см.

Handmade квадратно Детско пано за стена, част от колекцията Decorra Kids. Може да се окачи на стена или да се сложи върху специална поставка, да се опре на стена или друга повърхност. Подходящо е за самостоятелно или комбинирано окачване. Уникална ръчна изработка чрез салфетна техника художествен декупаж и устойчиво лаково покритие. Размери на МДФ паното 15 х 15 см.

Детско пано Мече с торта може да се съчетае с
подарък по повод рожден ден като мече от плат или текстилна цифра, флагчета за рожден ден, както и др. подобни артикули за украса.
 

Детско пано Мече с торта може да се комбинира с други продукти декупаж с абсолютно същата визия, както и с други продукти, изработени в подобна или близка цветова гама. Като алтернатива на картина или рамка със снимка, това декоративно пано има широко приложение и е подходящо е за украса и декорация в детски център, детски кът, детски магазин, парти агенция, място за провеждане на рождени дни, магазин за детето, бебе борса и др. Детско пано Мече с торта може да се закачи на стената в детската стая, за украса на дома, като акцент в интериора в детски ясли, детски градини, витрини на магазини за детски стоки и др.
 

Хоризонтална Детска картичка с мече, която има обемна визия, подходяща като допълнение от подаръка за детски рожден ден. Дребните елементи от мечето са етажирани по специален начин, за да се получи богата декорация. При изработката на картичката с мече са използвани висококачествени материали на утвърдени брандове на хоби и Арт материали като Pent Art и др. Детска картичка с мече е ръчно изработена с атрактивна визия и приятно цветово съчетание. Благодарение на декоративните елементи и надпис в комбинация с цветове и оригинална идея радва детското сърце. Детска картичка е отлично решение на ръчно изработена картичка, което допълва конкретен продукт. Благодарение на това картонено, цветно предложение ще направите своя подарък напълно завършен. Предлага се без допълнителен хартиен плик. Размери: 15 х 10.5 см. и 3Д визия.
 

Детска картичка с мече е много фреш предложение с хоризонтално позициониране и отваряне нагоре. Може да се постави на маса, рафтче или бюро за украса и красота на детската стая. Детска картичка с мече съчетава няколко елемента в едно завършено идейно решение - цветни форми от хартия, апликиране и декориране. За основа е използван бял картон, върху който са надградени пъстроцветните елементи.

Авторски текст и презентиране Детски подарък за рожден ден пано и картичка с мече:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Decorra HandMade YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=7_TGDlXvbo8&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...