Детски поздравителни картички за Коледа и Нова година

От Фантима Иванова 03/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,
Детски поздравителни картички за Коледа и Нова година
 
НАЙ-ПРЕДПОЧИТАН модел картичка за Коледа или Нова година се утвърди този, при който има обемна визия, надграждане на множество детайли, снежни ефекти и елементи.
 
Символиката на картичките за Коледа и Нова година, разнообразните техники на изработка, създаването на индивидуални Коледни сюжети и декори, грабват вниманието още от първия път. Картичките са изцяло ръчна изработка с Decorra дизайн и отлично се съчетават с подарък за Коледа или Нова година.
 
Основното правило, от което винаги се водим, при ръчното творчество е, да създадем един уникален по рода си продукт, който не само да впечатлява с вида си, но и да носи огромна радост на този, който го получава, както и задоволство на този, който го подарява. Ето защо, тенденцията е непрекъснато да иновираме в техниките на изработка, детайлите, които използваме и всичко това да правим с огромно желание и старание.
 
Декорацията и визията на картичките е направена с помощта на специални шаблони, съединяване на мънички елементи и оформяне на цялостната композиция.

ЕКСТРИ, които може да се добавят към детските Коледни и Новогодишни картички:
 
- Коледен албум за снимки
 
- детска Коледна играчка от плат
 
- Коледна декорация за дома
 
- Коледен сувенир
 
Тук http://decorra.eu/Praznici/Koleda, ще намерите нашите интересни Коледни и новогодишни хендмейд предложения на продукти, направени с любов и с ръце, благодарение на които ще декорирате помещения, ще подобрите атмосферата и усещането за празник, ще доставите радост, ще подарите авторски продукт. Ще можете да избирате между форми, елементи, материи - плат, вълна, дърво, стъкло и др.
 
Авторски текст и презентиране на Детски поздравителни картички за Коледа и Нова година:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook

Остави коментар

Loading...