Детско Коледно пано ботушче с пингвинче и картичка пингвинче - идея за подарък на дете

От Фантима Иванова 15/12/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Детско Коледно пано ботушче с пингвинче и картичка пингвинче - идея за подарък на дете, която има дълготрайна употреба. Ето и повече подробности за тези два Коледно - Новогодишни продукта:

Хендмейд детско коледно пано за украса и декорация с весела картинка и форма на ботушче. Като част от Коледната колекция с продукти Decorra "Специално за теб!" това декоративно детско пано носи настроение, внася топлина и уют в дома. Висококачествена ръчна изработка, художествен декупаж от едната страна и бяла боя със светло сини пръски на гръба. Оригинално декорирано МДФ пано със зимна картинка подходящо за коледен или новогодишен Handmade подарък за дете, момиче или момче, а също така за украса на дома, на детската стая, за празнична украса и декор в детски център, детски кът, детски магазин, сладкарница, книжарница, магазин за детски стоки, детски ясли, детски градини, витрини на магазини за детски стоки и др.

Детско Коледно пано Ботушче има компактни размери, закачва се вертикално с помощта на прозрачна корда, панделка, шнурче и др. Може да бъде монтирано на стената с помощта на допълнителна планка или гвоздеи, също така може да стои опряно на мебел. За по-дълготрайна употреба, лесно почистване и съхранение това коледно пано е лакирано с прозрачен и безвреден лак.

 

Дизайнерска ръчно изработена, Коледно-новогодишна картичка Пингвинче е част от Зимната празнична колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Уникална ръчна изработка, благодарение, на която ще направите своя подарък за Коледа или Нова година напълно завършен. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху картон в комбинация с дизайнерска хартия и елементи за декорация от мини камбанки направени чрез техника квилинг. Картичката се предлага без хартиен плик и има размери 13 х 12 см.
 

Handmade поздравителна Коледно-новогодишна картичка Пингвинче е отлично допълнение към подарък за дете изработен от плат, дърво или друг материал във вид на поставка за чаша с подложка, декоративна висулка, свещ, коледно декоративно пано за стена с пингвинче, коледни дрешки за чашки,  декорация на празничната маса, плъстени сапуни, сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година.

Луксозна Детска картичка пингвинче с подаръци и снежинки е част от Празничната детска, Коледно-Новогодишна колекция Decorra
Christmas "Специално за теб". Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на детския подарък за Коледа или Нова година по незабравим начин.

Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху бял картон в комбинация с дизайнерска хартия и добавени бели снижинки, които са повдигнати. Картичката има вертикална правоъгълна форма, благодарение на която може да стои самостоятелно.

Детска картичка пингвинче с подаръци показва красотата на зимните празници и нежните цветове на зимната приказка.
Картичката се предлага без хартиен плик. За основа на картичката е използван бял картон. Размери: 10.5 х 15 см.

 

Детска картичка пингвинче с подаръци и елхички показва красотата на зимните празници и нежните цветове на зимната приказка. Картичката се предлага без хартиен плик. За основа на картичката е използван бял картон. Размери: 10.5 х 15 см.

Handmade Детска картичка пингвинче с подаръци и елхички има обемна, 3D- визия и е отлично допълнение към подарък за дете, изработен от плат, дърво или друга материал като детска подвързия за книга, детска елха от плат за украса на дома, текстилни гирлянди от ботушчета или тригълничета, свещ снежинка, свещ елха, коледно мече от плат, играчка еленче, детска интерактивна коледна книжка, коледна играчка пингвинче, пингвин на коледно пано за декорация на дома, коледен пъзел с мече или друга фигура, плъстени сапуни, сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година.


Авторски текст и презентиране на
Детско Коледно пано ботушче с пингвинче и картичка пингвинче - идея за подарък на дете:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...