Детски албум за снимки за момиче с текстилна играчка бухалче и фиба

От Фантима Иванова 17/07/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Детски албум за снимки за момиче е отлична идея за подарък по повод раждане, изписване, Кръщене или друг повод. В модерния свят и технологиите, които непрекъснато ни засипват, правенето на снимки все повече ни завладява. Стремежът ни да запечатаме повече моменти непрекъснато расте, а с него и броя на снимките на хартия. Неминуемо се стига до момента кои снимки да запазим в албум и кои да останат дигитални. Ето затова разработихме малък и компактен детски албум за снимки на момиченце, в който преобладават жълтия и розово - цикламен цвят.
 

Детското залбумче е отличен начин да запазите спомените и усмивките на своето дете. Разнообразието от модели е изключително голямо, затова този път създадохме детско албумче за момиче с по-малки размери, за да направите специална слекция по конкретна тема или повод - например най-големите усмивки на снимки, най-забавните моменти в различни физиономийки, моментите от първата година, както и друга тема. Според това какво творчество ще вложите броя на снимките може да бъде около 30 или малко повече.
 

Кориците на детски албум за снимки за момиче са облечени с плат в жълт пипит, а вътрешната част има множество мета за поставяне на снимки. Верни на себе си се поставахме да създадем един уникален албум, в който майката също да вложи творчество. За целта добавихме места с празни вложки с нестандартни размери, за да се поставят изрязани детайли, снимки или да се напишат текстове.
 

Към албумчето създадохме детска текстилна играчка бухалче, която на 100 % се съчетава с албумчето. За прическите на малката госпожица разработихме идея на фиба с бродирано бухалче. Играчката е напълно безвредна и безопасна за здравето на Вашето дете. Подходяща е за закачване на детската количка, кошара или шезлонг. В предната част бухалчето си има малко джобче, в което да съхранявате детската фига, шнолка или лента за коса. Играчката е подходяща за пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса при умерена температура на водата.
 

Детски албум за снимки за момиче може да се изработи в други цветове, разгъвки, външна декорация и акценти според Вашите желания и предпочитания. Освен това всяка една идея може да се надгради с допълнителни детски артикули като играчки, картина, тиха книжка, артикули за декорация на детската стая и др.
 

Ако имате въпроси можете да се свържете с нас на имейл sales@decorra.eu или тук на лично съобщение.
 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=zQoOtaTUNoE&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...