Дневник мемори маргаритки и обеци бели маргаритки комплект

От Фантима Иванова 13/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Дневник мемори маргаритки и обеци бели маргаритки комплект е уникален дамски или подарък за момиче ръчна изработка, при който заложихме на минимализма. Малък бележник и малки обеци с цветя. Техниките, които използвахме при реализацията на тази идея са свързани с декорирането на кориците на бележник, който има формат А5 и листите са на спирала. Декорацията направихме с подходяща дизайнерска хартия с маргаритки. Отстрани на металната спирала, на дневник мемори маргаритки, завързахме различни нежни панделки, а от вътрешната страна на първата корица направихме джобче където скрихме няколко тагчета.
 

Така постепенно пристъпихме към втория артикул от комплекта. Дневник мемори маргаритки и обеци маргаритки съчетахме, за да зарадваме нежната душа на дамата.

Обеци бели маргаритки са направени от изкусните ръце на твореца, благодарение на полимерната глина. Формата на обеците и визията напълно се припокрива с размера и формата на естествените маркартики. Винаги свежи, никога неувяхващи, маргаритките обеци лесно се поставят на дамското ухо. Закрепването ства с помощта на малки щифтчета, които се промушват през дупката на ухото. Предимство на бижутата от полимерна глина е това, че лесно се поддържат, почистват се с мокра кърпичка. Освен това изработката е толкова прецизна, че се постига невероятно доближаване до истинските бели маргаритки в случая. Трябва да имате предвид обаче, че върху повърхността на обеците от глина не трябва да попада спирт или парфюм, за да не ги повреди. Обеци бели маргаритки могат да се носят с всякакъв вид тоалет - риза, блуза, рокля или сукман. Не са претенциозни от към стил, сезонност, прическа или форма на лицето. Придават чар и нвероятно излъчване при носене.
 

Дневник мемори маргаритки и обеци бели маргаритки комплект е подходящо решение за дамски подарък или подарък за момче, по повод рожден ден, имен ден, Цветница или просто за лично ползване.

 

С грижа за Вас, разработихме е специална картика с маргаритки, която да направи напълно завърпена идеята за бутиков подарък ръчна изработка.

Можете да направиете запитване за тези продукти на:  sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Дневник мемори маргаритки и обеци бели маргаритки комплект:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...