Докосни сърцето на любимата жена за празника

От Фантима Иванова 14/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Основната причина, заради която създадохме тази линия е с с посланието "Докосни сърцето на любимата жена за празника!" . Така направихме няколко тематично свързани по външна декорация и визия, дамски модни аксесоара, от които да имате възможност да изберете своя подходящ подаръчен сет за нея. 

Всеки отделен артикул е подходяща идея за подарък на жена - приятелка, сестра, майка, съпруга, роднина по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, юбилей или друг повод.

ДАМСКА ТАБАКЕРА С ВИНТИДЖ ПТИЧЕ И РОЗА
 

Дамска табакера Винтидж птиче и роза за тънки, слим цигари, част от колекцията Decorra Lady "Специално за теб!".

Двете лицеви страни на табакерата са еднакво декорирани. Един нестандартен подарък за пушачите, които са ценители на нестандартните неща и ръчно творчество. Има висококачествена ръчна изработка чрез техника декупажно яйчено кракле, водоустойчиви бои и безвредни материали.


Най-горния слой на табакерата е от прозрачен лак, който гарантира по-дълъг живот на декорацията и съхраняване на изображението. Невероятно усещане при допир, което се дължи на финия релеф на яйчените черупки и неповторимо излъчване, класика и стил. За направата са използвани висококачествени хоби бои, лепила и лакове.
 

Дамска табакера Винтидж птиче и роза е атрактивен хендмейд продукт с Decorra дизайн. Габаритните размери на дамската табакера са около 7 х 11 см., подходящи за поставяне на slim цигари 100 мм. 

ДАМСКИ КАЛЪФ ЗА ДИОПТРИЧНИ ОЧИЛА ВИНТИДЖ РОЗИ БУКЕТ

 

Дамски калъф за очила Винтидж рози букет е двустранно декориран чрез декупажна техника яйчено кракле. Едно практично и оригинално решение на подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, 8- ми март, Цветница или друг специален повод на жена. Дамски калъф за очила Винтидж рози букет е нежна и романтична, същевременно твърда калъфка за малки слънчеви очила или очила с диоптер. Уникален и интересен хендмейд подарък, изработен с техника декупаж.
 

Дамски калъф за очила Винтидж рози букет е украсен от външната страна с техниката яйчено кракле, благодарение на която е постигнат невероятен външен вид и визия. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие, което предпазва визията от повреждане. Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.


ДАНТЕЛЕН ТАГ С ПТИЧЕ ЗА ОПАКОВКА НА ПОДАРЪКА ИЛИ МИНИ КАРТИЧКА
 

Дантелен 3Д таг за опаковане Винтидж птиче и роза е оригинална част от опаковката на подаръка. Изработен от картон с нежни дантелени краища, този таг ще направи подаръка непълно завършен и неповторим. Каквото е съдържанието вътре, такова е и опаковането. Тази идея е част от колекцията с картички и опаковки, благодарение на която имате алтернатива на малка картичка и нещо неповторимо към опаковката на подаръка за една жена.

Има правоъгълна издължена форма и повдигнато птиче и роза за тризимерна визия + панделка в горния край. За направата са използвани картон със салфетно декориране и малка сатенена панделка. Размери: 5.5. х 11 см.
 

ХОРИЗОНТАЛНА ОБЕМНА КАРТИЧКА ВИНТИДЖ РОЗИ И ПЕПЕРУДИ
 

Ръчно изработена, Хоризонтална 3Д картичка Винтидж рози и пеперуда има атрактивна и същевременно весело излъчване благодарение на наситените си цветове и идея. Благодарение на това свежо предложение на ръчно изработена картичка ще направите своя подарък напълно завършен. Свежа и стилна, Хоризонтална 3Д картичка Винтидж рози и пеперуда съчетава няколко елемента в едно - цветни форми, апликиране и декориране.

За направата е използван бял картон за основа и цветна Винтидж салфетка. Поздравителната дамска картичка се предлага без хартиен плик и има размери 15 х 10.5 см.

 

Няколко идеи, с които да докоснете сърцето на любимата жена за празника. Един уникален подарък за жена, ръчно изработен и поднесен по специален начин. Невероятна комбинация на материали, декорация и концепция. Гарантирано качество, дълготрайна употреба, която предизвиква само хубави и приятни емоции!
 

Авторски текст и презентиране на идеята Докосни сърцето на любимата жена за празника:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/


Decorra HandMAde YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=I0iEDl0aN1g&feature=youtu.be
 

Loading...