Едно приятно подреждане на масата и удоволствието от пиене на кафе

От Фантима Иванова 29/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Едно приятно подреждане на масата и удоволствието от  пиене на кафе, за кафенцето с любов и малко декорация от плат е много моя любима тема. До късно през нощта ми се случва последната чаша с кафе да допивам, за да ме държи будна. Защото обичам тишината. Защото ми избистря мисълта и ми помага като нощна птица да творя. Харесвам малките неща, но не съм привърженик на Минимализма. Кутийка с разтворимо нес кафе винаги се старая на около да имам.
 

Предпочитам малките размери на кафените кутии. Имат сладка малка форма, лесно се затварят със своите пластмасови капачки и не ми заемат много място в кухненското шкафче. Най-вече им се радвам за това, че с лекота ми се разтваря кофеинова смес с вода. Този вид кафенце за мен си остава удачно и подходящо за до късно работещи или рядко доспиващи си мами. Може да се пие студено и не са му нужни даже овкусители и подсладители. Важно е да бъде винаги под ръка.
 

До сега се придържах към металните кутийки, защото смятах, че в тях кафенцето се съхранява за по-дълго време и му се запазва по-добре аромата. За кафенцето с любов и малко декорация от плат или пък друг вид декорация?
 

Не бях се замисляла за другия важен момент, че може цяла кафена композиция да си направя и ако имам стъклено бурканче вместо да го хвърля в кофата си за боклук, мога с дрешка плетена, кафява да го пременя. Ей тогава вече чашката със декорация от преждичка красива ще е в тон с целия домашен декор и интериор.
 

Мисля, че тогава ще се получи пълен синхрон между панера от плат за бисквитки на масата, подложките за сервиране на тортичките и кифличките, и подложката за чашката. Та нали всичко в домашния декор трябва да си пасва.
 

Всички продукти можете да откриете тук:http://decorra.eu/Domashen-Uyut/Pokrivki

Авторски текст и презентитане:
Фантима Иванова

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=WaW0_N7VKZY&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...