Емоционално здравеносещ подарък с напитка Aloe Vera от Forever

От Фантима Иванова 24/03/2018 0 Коментари Handmade творчество,Домашен декор,Handmade свят,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Онлайн пазаруване.Съвети,

Емоционално здравеносещ подарък с напитка Aloe Vera от Forever  е пример как един подарък може да бъде емоционално здравеносещ. Decorra Handmade и Aloe Vera напитка от Forever ви дават нужното настроение и старт на деня.
 

Decorra Handmade и Aloe Vera напитка от Forever е оригинална идея за това как можем да избираме на своите близки и приятели един емоционално - здравеносещ подарък.
 

Ако редовно се грижим за здравето си и консумираме здравословни напитки можем да допринесем за удоволствието от консумирането им, ако декорираме чашките които използваме. Поднесени по атрактивен начин, чашите са в състояние да ви накарат да се влюбите в това, което пиете. Порцелановата чашка е облечена с топла плетена дрешка и допълнително към нея има ръчно изработена кутия с декорация на капака.
 

Идентичност, оригиналност на цветните форми и картонените елементи създават усещане за специално отношение. Картичката има вертикално отваряне и декорацията е направена изцяло на ръка. Цветята оживяват когато се доближат до кутията.
 

Една уникална идея на бутиков подарък, който може само положителни емоции да Ви донесе. Дрешката за чаша може да се изработи в други цветове, както и картичката с кутията. Качеството е гарантирано, а сроковете за изработка са напълно приемливи.
 

Авторски текст и презентиране на Емоционално здравеносещ подарък с напитка Aloe Vera от Forever:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

 

Остави коментар

Loading...