Есенна декорация с пано листо и картичка есенна идилия

От Фантима Иванова 05/10/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Есенна декорация с пано листо и картичка есенна идилия е лесно решение за леко раздвижване на домашния декор и инттериор. Благодарение на това дървено пано с нестандартна форма на листо, няколко кестена, сухи листа и картичка есенна идилия, ще постигнете завиден резултат.
 

Постарахме се да използваме типичните за есента краски и десени, а също така и някои естествени дарове на природата - листа и кестени. Получи се есенно, кадифено, приятно за погледа малко декорче.
 

Ръчно изработено и декорирано Handmade пано с форма на Листо с къдрави форми в краищата и наситени зелени тонове, част от колекцията Decorra Home. Може да се окачи на стена, да се сложи върху специална плексигласова поставка, да се опре на твърда повърхност, шкаф, секция или друго.

Уникална ръчна изработка чрез салфетна техника художествен декупаж на лицевата страна и едноцветен зелен гръб от безвредна акрилна боя + водоустойчиво лаково покритие. Размери на МДФ паното 24 х 27 см. Има приятна заоблена форма, свежо  излъчване и пролетно усещане. Интересна идея за украса на фотостудия за заснемане. Пано за стена Листо е оригинален подарък на жена, момиче, семейство и др. по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година и др.

 

Пано за стена Листо може да се комбинира с други изделия, излъчващи пролетно настроение като пиленца за стена от плат, свещ, панер за дома, текстилна декорация и др. предмети направени от същия десен или с близка тема. Като алтернатива на картина или рамка със снимка, това декоративно пано има широко приложение и е подходящо за украса и декорация на дома, магазини за продажба на сувенири, заведения, домашен декор и интериор, арт кафе, закусвалня, пекарна, магазин, книжарница, ветеринарна клиника и др. Можете да избирате между материи, да съчетавате продуктите по свое желание, за да направите една своя продуктова комбинация и завършен подаръчен комплект.
 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с HandMade картичка, с която да улесним избора Ви и да направите своя подарък напълно завършен.

Картичката Есенна идилия е изработена с помощта на тематична есенна дизайнерска хартия и малки елементи, които са изрязвани по специален начин. След което отделните части на есенната композиция са направени във вид на карина и са повдигнати за 3Д ефект. Размерът на картичката е 10,5 х 15 см. и има странично отваряне, за да се надпише.


Есенна декорация с пано листо и картичка есена идилия може да се иползва за подарък за дома, семеен декор, както и за тематични витрини с есенна тематика.

Авторски текст и презентиране на Есенна декорация с пано листо и картичка есена идилия:
Фантима Иванова

Loading...