Есенна декорация с тиква от плат

От Фантима Иванова 10/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,

Есенна декорация с тиква от плат e лесно и бързо решение за освежаване на дома, разчупване на обстановката и придаване на приятна есенна атмосфера. Декорацията с тиква е изключително практична, за оформяне на тематични зони в търговски обекти, а също така като детайл и част от целия декор за снимки в закрито фото студио или в гората. Обикновено тиквата от плат се съчетава с друга тиква от същите материали и цветова гама или се комбинира с естествени леста, клонки и дарове на природата. Като част от домашния интериор и декор, текстилната тиква може да бъде с цветовете на мебелите, с подвижно листо, с други размери и може да се направи съчетание с декоративна свещ или свещ, подходяща за горене с аромат или не ароматна.
 

Ръчно изработена, шарена Тиква от плат за декорация може да се постави в стая, на витрина в магазини за плодове и зеленчуци, в търговски обекти като есенен декор, както и за тематична есенна декорация в заведения за хранене, детски заведения, градини, ясли и др. Интересна и красива декорация, която може да се използва при оформяне на тематични корнери. Един интересен и неповторим фон за снимки може да се оформи в гората или във фото студио ако към тиквата добавите гъби от плат или есенни клонки. Успешно може да се използва за заснемане на фотосесии сред природата или при дъждовно време в закрито студио. Тиквата е с диаметър 30 см. и височина с дръжката около 20 см. Може да се използва и за сядане от деца. Листото на тиквата е подвижно и може да се мести или сваля.
 

Тиква от плат за декорация, 30 см. е изработена с такава форма, че лесно да се носи в ръце и да се мести от едно място на друго. Състава на плата е 100% памук, а пълнежа е от силиконова вата с доказуем произход за качество. Тази мека възглавница с форма на тиква може да се пере на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса. Един оригинален фото декор може да се получи ако комбинирате няколко размера или цвята тиква с пиленца от плат или др. украси и дарове на природата. Можете да комбинирате продукти, да избирате техники на изработка, да направите свое продуктово решение за украса, интериор, декор и др. Висококачествена ръчна изработка с атрактивна визия, практичност, удобство и функционалност. 
 

По заявка тиквата може да се изработи в по-големи или по-малки размери, с различни цветове и декорация, както и да бъде достатъчно стабилна, за да не пада по време на фотосесии или тематични игри и кампании.

Тиквата от плат можете да поръчате от тук:
http://decorra.eu/Aranjirovki/Ruchnoizrabotena-tikva-ot-plat-za-dekoraciya
 

Свещ Вълшебство е с правоъгълна форма, уникален скален релеф в нежно бежово и слонова кост и аромат на ванилия. Висококачествена ръчна изработка чрез ЛЕД техника постигната с ледени кубчета парафин. Подходяща е за украса на празничната маса, за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor, порцелан, сервизи и др. Създава атмосфера на топлина и уют при горене когато се постави на масата, шкаф, секция и др. места у дома, в заведение. При запалването свещта е добре да гори около 2 часа, за да направи хубаво легенче с парафин.
 

Свещ Вълшебство можете да поръчате от тук: http://decorra.eu/Lampi-Sveshti/Sveshti-Handmade/Svesht-Valshebstvo

 

Авторски текст и презентиране на Есенна декорация с тиква от плат:

 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...