Феята на приказките пано за стена и картичка с момиченце

От Фантима Иванова 03/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,

Феята на приказките пано за стена и картичка с момиченце е нежна комбинация, част от колекцията Decorra HandMade Kids. Двата продукта - пано за стена с феята на приказките и малката картичка са отлично бюджетно решение за детски подарък. Декорацията върху МДФ основата е направена с помощта на техника художествен декупаж. Разликата с обикновеният декупаж е в допълнителното рисуване и добавяне на повече цветове и преливки.
 

За декупажът на паното са използвани висококачествени материали на утвърдения бранд Pentart. Благодарение на лакът на водна основа и миксирането на цветовете е постигната нежната визия на изделието. Използването на утвърдените производители на хоби материали за ръчна изработка дава невероятен отблясък на предмета особено ако са спазени стриктно всички стъпки на технологията на декупаж върху дървена основа.
 

Паното за стена Фея на приказките може да се монтира на стената в детската стая или да се постави върху специална поставка да стои изправено. Успешно може да комбинирате този артикул с детска кукла от плат или други детски артикули за декорация или игра като - магическа къщичка с кукла и комплект за рисуване, детски моливник, творчески органайзер от плат и др.
 

Мини картичка с момиченцето има обемна 3D - визия и нежна визия. Мястото е напълно достатъчно за надписване на кратко пожелание.
 

Двата артикула могат да послужат за подарък на момиченце за рожден ден, имен ден или за лично ползване. Идеята може да се направи във вариант за момиченце с други картинки, а също така и за момченце.
 

Авторски текст и презентиране на Феята на приказките пано за стена и картичка с момиченце:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=wxL-tIcph2g&feature=youtu.be

 

 

Остави коментар

Loading...