Handmade марка на любовта

От Фантима Иванова 03/11/2015 0 Коментари Handmade творчество,

Създадох продуктовата линия Decorra с една единствена цел - да предложа на всички Вас онези готови продуктови решения, които да Ви улеснят в търсенето и избора на подарък за празника.

 

Ако искаме да бъдем Хендмейкъри, то преди всичко трябва да сме оригинални, неповторими и със собствен стил. Всяко едно изделие трябва да бъде със своя собствена душа и положителен заряд, за да бъде харесвано от своя притежател. Всяко хендмейд изделие трябва да бъде само по себе си уникално - дали като материал, от който е направено, дали като техника на изработка, дали като визия, всеки автор сам решава.

 

Защото все пак живеем в свят на информационна претрупаност и все по-голям дефицит на време, за да можем непрекъснато да оглеждаме и преценяваме какво правят другите, как го правят, че и ние да не останем по назад и да започнем да го правим като тях или малко по-различно от тях. Ако непрекъснато се вглеждаме в останалите, тогава ще загубим посоката, няма да можем да се откроим от тълпата и ще си останем звездата на квартала.

 

За да подпомогнем потребителите, да ни харесват е необходимо да създадем своя собствена концепция за HandMade творчество и стриктно да се придържаме към нея. Ако не  разполагаме с концепция за творчество е все едно да се опитваме да караме колата с вързани очи и глава обърната към задното стъкло.

 

Надявам се в Handmade Интернет магазин www.decorra.eu да намерите онези продукти, които да Ви направят щастливи и усмихнати. Онези продукти, които да Ви карат да се връщате при нас все по-често и повече.

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608
 

от екипа на Магазин Декора
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А

Остави коментар

Loading...