Идея за подарък на бебе момче

От Фантима Иванова 15/05/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,

Ако попитаме мамите на момчетата ще кажат, че винаги има повече играчки и идеи за момичета, но ... не е точно така. Защото имаме идея за подарък на бебе момче, която включва няколко артикула, направени от плат, хартия и други елементи и материали.
 

Специално за момченцата създадохме отлична комбинация от няколко взаимно допълващи се артикула, които могат да се използват още след раждането.
 

1. Бебешката книжка има меки страници от плат, които са подвижни и се слагат на различни места. Всяко листче има пъстра картинка, благодарение на която детето опознава околния свят. Възможността да пръснете страничките на желани места - шезлонг, порт бебе, детска кошара, количка, столче за път или друго място, е гаранция че бебето няма да скучае и ще вижда своя любима играчка на всякъде.
 

Книжката има малки размери. Напълно безопасна и приятна на допир, дори служи за гризане през периода на никнене на зъбките.
http://decorra.eu/Kreativni…/Aktivna-meka-knijka-bebe-momche
 

2. Занимателно кубче от плат, разработено по метода на Мария Монтесори, което развива фината моторика и способностите на детето за игра и учене докато играе. На ръбчетата на отделните страни на кубчето има специални цветни гайки, на които да се закачи допълнителна дрънкалка, залъгалка или дребен предмет за занимавка. Размери: 10 х 10 см.
http://decorra.eu/Kre…/zanimatelno-bebeshko-kubche-za-momche
 

3. 3065-DD. Бебешка играчка за момче Мече е леко за носене и меко на пипане. Има приятна форма подходяща за игра и гушкане от детските ръчички. Размери: височина 16 лв., ширина 10 см.
http://decorra.eu/Bebeshka-igrachka-za-momche-decorra-meche
 

4. Плик за пари с допълнително отпечатано пожелание към детето - Едно хартиено малко вълшебство и идея за подарък на дете, който съчетава практичното с полезното - парична сума за подарък и картичка. Удобно решение за избор на детски подарък когато сте затруднени в избора или предпочитанията рожденика по отношения на любими и предпочитани играчки за игра. Висококачествена ръчна изработка и декорация. Продуктът се предлага без хартиен плик, а само с целофанова опаковка. . Размери: 16 х 11 см.
 

5. Картичка с бебе, на която присъства детайла кубчета, която има хоризонтално позициониране и отваряне нагоре. Благодарение на нея ще направите завършена идеята за първия детски рожден ден на вашето момче. Идеално решение за поводите, при които подарявате подарък и искате да го направите на 100 % завършен. Бебешкa картичка успешно може да се съчетае и с подарък на малко бебенце по повод изписване от родилния дом, прощапулник, Кръщене и др. поводи. Това картонено - хартиено изкушение е едно оригинално допълнение към сувенир или дребен подарък, към текстилна фигура, мека играчка от плат, деко пано с декупаж, часовник, сапун и др.
 

6. Флагчета от плат за украса на детската кошара при посрещане на бебето или да първия детски рожден ден на детето. Оригинална и трайна украса за парти рожден ден, за декорация и украса на тържество.  Уникална и мобилна украса, която наподобява на цветен гирлянд от триъгълници. Изработени от 100 % памучни платове, текстилните флагчета радват децата и носят повече настроение. Приятни на допир и удобни за закачване с връзки в двата края. Текстилни флагчета за парти рожден ден имат са уникална празнична украса от плат, която може да се използва многократно. Един оригинален пропс - реквизит за фото заснемане на първия рожден ден и забавните моменти пред обектива на фотографа. Общата дължина на гирлянда с триъгълниците е 1,80 см., при максимална дължина с връзките 3 м. Всеки триъгълник е с размери 16 х 18 х 18 см. 
 

Всички изделия от плат са с гаранция за здравина на шева и използваните материали, които позволяват пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.
 

За изработката на картичката и плика е използване луксозна дизайнерска хартия и лепила за декориране и цялостно оформяне.
 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на имейл sales@decorra.eu или на лично съобщение чрез формата за контакт!
 

Авторски текст и презентиране:
Фантима Иванова
 

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=3NKGL7VUnds&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...