Идеи за дамски подарък за осми март или рожден ден с маргаритки

От Фантима Иванова 24/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Оригинална идея на дамски подартк за женския празник, която е с акцент бели маргаритки. Едно отлично решение, с което да зарадвате нежната си половинка с продукти с цветята на БОГ - маргаритките.
 

Пано с маргаритки и картичка за осми март или за друг женски празник е ръчно изработено с техника художествен декупаж, дървено пано с маргаритки. Уникално нежно, компактно и носещо настроение. Паното с бели маргаритки може да се постави на маса или стена с помощта на крепежни елементи. Лесно се почиства с леко влажна кърпа. Декосрацията позволява почистване и същевременно дълготрайна употреба, тъй като повърхността е запечатана по специален начин с безвреден прозрачен лак.
 

Идеята за подарък ръчна изработка може да се надгради като съчетаете пано маргаритки с картичка с маргаритки. За направата на картичките са използвани дизайнерска хартия и множество цветни ленти. Квилинг техниката на изработка придава допълнителна красота на детайлите и цветните форми и естествена обемност.
 

Всички продукти могат да се използват напълно самостоятелно или в комплект. При интерес, идеята може да се повтори с други или подобни материали.
 

Гарантирано качество, здравина и безвредност на използваните материали - бои, лепила и др.

 

Авторски текст и презентиране на Идеи за дамски подарък за осми март или рожден ден с маргаритки:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu
 

Decorra HandMAde YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=8b75P7yHeFc
 

Loading...