Идеи за детски Великденски подарък и Великденска украса на дома

От Фантима Иванова 19/03/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Домашен декор,Handmade за деца,

Идеи за детски Великденски подарък и Великденска украса на дома e забавна тема с продължение, по която може много да се пише, разказва и твори. Все пак понякога трябва да се ограничим до конкретна комбинация от продукти, които се съчетават по-най-правилния и най-удачния начин. Винаги залагаме на антрактивните детски играчки, а когато е възможно се стараем да ги превърнем във функционални и много пратктични. Така за празника Великден, сътворихме интересна и цветна тиха книжка от плат, която показва символите на празника и загатва за традицията за боядисване на различни по цвят яйца.

 

Handmade Активна тиха книжка "Моят първи Великден" е тематичен ръчно изработен детски подарък, изработен от 100 % памучни платове.

 

Всяка страница на книжката е допълнително подплатена с фина вата с доказуем произход за качество, която придава допълнителна красота и приятно усещане при игра. Активните страници на тази великденска тиха книжка от плат са общо 10, от които 2 са корици. Надписът на корицата е направен с водоустойчива черна боя, безопасна за здравето и подходяща за пране на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса.

 

Първата занимателна вътрешна страница от тихата книжка за Великден е с 4 яйца - червено, синьo, зелено и жълто, като под тях са ушити на ръка буквите на всеки цвят. Следващата страница е с картинка на зайче с великденско яйце последвана от вълшебно червено яйце, под връзките на което има малко апликирано пиленце. Игралната страница с нарциси и пиленце е с бродирани червени букви "П" и "Я". Червената кокошчица е изработена с меко крилце, което е подвижно + бродирана буква "К". Определено най-активна и образователна е страницата с множеството кокошчици с числа и бонбонки, които се местят, за да се учат числата и да се смята на един по-късен етап от развитието на детето. Последната двойка страници е с картинка на зайче и образователна дясна страница с апликирани яйца, прихванати с декоративни пеперуди, атрактивен морков и буквата "М".

 

Меките яйчица от филц са добро решение да украсите детската стая като ги закачите на различни места, на клонка с цветя или с помощта на малки вакуумки с кукичка на стъклото на прозореца. Яйцата от филц може да се използват всяка година като се перат внимателно на ръка, за да се поддържат чисти.

 

Текстилните лалета са отличен вариант на пролетни цветя, които трудно ще увехнат без да се налага да им слагате вода.

 

Гъбката от плат е мека и компактна, за да се използва като детска играчка или като част от Великденската украса на детската стая и дома.

 

Ако имате въпроси за нашите идеи за детски Великденски подарък и Великденска украса на дома, моля не се колебайте да ни пишете на имейл sales@decorra.eu или тук на ЛС.

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова

Decorra HandMade YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=JLqMknuuEdY&t=2s


Остави коментар

Loading...