Идея за подарък на жена ръчна изработка

От Фантима Иванова 26/02/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,
Идея за подарък на жена ръчна изработка

С наближаването на женския празник все повече се чудим какво интересно нещо да подарим, което и да зарадва любимата жена и да може дълго време да се използва.

Комбинацията от полезен, практичен и оригинален подарък винаги е най-добрата, но не винаги може да бъде изпълнена. С тази комбинация от два ръчно изработени артикула ние Ви даваме идея какво за празника на жената можете да изберете и с много любов да поднесете:

- Квадратно пано декупаж, което може да се постави на равна повърхност или да се монтира на стена. Почистването става с помощта на мокра или влажна кърпа. Благодарение на специалното лаково покритие, картинката е запечатана, така че няма опасност да се промени цветово във времето. Приятно за окото съчетание на цветове, детайли и форми. Това мини пано ще внесе допълнително настроение у дома. Подходящо е за монтиране на стената в заведения за продажба на чай,закусвалня, пекарна или търговски обекти за домашни потреби и домашен декор.

- Поздравителна картичка с джобче и вложка за пожелание или за поставяне на пари. Една отлична комбинация, благодарение на която ще подарите картичка към конкретен подарък или можете да се възползвате само от картичката с джобче, като алтенатива на плик за пари и така да не се налага да купувате предметен подарък.

За изработката на продуктите са използвани висококачествени бои, материали и лакове, с които Ви гарантираме дълготрайната употреба. Ние не правим компромис с качеството, защото компромис с красотата не може да се прави.

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

На Ваше разположение сме за допълнителни въпроси и уточнение. Още интересни идеи за дамски подаръци можете да намерите тук: http://decorra.eu/Moda-Bijuta

Decorra HandMade YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=iLC9ykkawPk&t=1s
 

Остави коментар

Loading...