Идеи за подарък на жена с рози и цветя ръчна изработка

От Фантима Иванова 16/04/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Идеи за подарък на жена с рози и цветя ръчна изработка е забавна тема с много голямо продължение. Няма жена, която да не обича цветя. Поднесени като букет, под формата на нежно бижу, моден аксесоар, портфейл, подвързия или друго, темата с цветята, винаги е отлично решение.

 

Цветовете на материалите могат да бъдат различни. Ако заложите на нещо цветно, то задължително трябва да добавите омекотяващ светъл нюанс. Най-вече обаче когато избирате дамски подарък трябва да се ръководите от това, което ще се хареса на жената, за която е предназначено, предвид това, че причините са точно две:

 

1. жената, която искате да зарадвате може да не харесва цветовете или детайлите, които на Вас ви харесват;

 

2. жената, която искате да зарадвате може да има предпочитание към конкретни видове цветя, заради символиката, пъстротата или от суета. Има жени, които обожават рози, но има и такива които предпочитат полските цветя. Други представителки на нежния пол обожават нежната орхидея, а трети са любителки на слънчогледите. Така списъкът може да става все по-дълъг.

 

Верни на себе си, желаещи да зарадваме повече жени, подбрахме такива материали, които да бъдат свежи, пъстри и с преобладаваща лилаво - розова гама. Ето какви идеи за подарък на жена с рози  и цветя създадохме за Вас:

 

- Дамско клъч портмоне с три отделения с ципове и вертикален външен джоб за мобилен телефон, очила, цигари, ключове или друго;

 

- Дамска подвързия, още калъф за бележник или книга с вграден подвижен разделител за страниците във вид на сатенена лента и лесно закопчаване с ластиче и копче;

 

- Дамски малък ключодържател с форма, която позволява да се прибере в клъч портмонето, дамската чанта или да се носи в ръка.

 

Заложихме на качеството на материалите, на практичната страна на моделите и вдъхнахме живот на тези прекрасни дамски идеи за подарък, които да радват и Вас и всяка жена.

 

Предимства на модните аксесоари от плат са, че:

1. имат лесна поддръжка;
2. меки и приятни са на пипане;
3. мачкат се, но и лесно се гладят;
4. перат се и отново се ползват.

 

Всички дамски аксесоари от плат могат да се направят в предпочитани от Вас десени, теми, апликации, декорации и размери. Успешно можете да комбинирате иделия от плат с бижута или табакера за цигари, както и други модни аксесоари, които имат същата тема, цветова гама, детайл, стил или дизай. В конкретната презентация използвахме бижута с розови Винтидж рози, които са от полимерна глина и придават неповторимост, на 100 % завършеност и бутикова стойност на целия комплект. Пръстенът с роза е нежен и подходящ за всяка жена. Колието с Винтидж роза е универсално и може да се носи както с рокля, така и със спорно елегантен тоалет. Понякога може да заложим само на едно бижу, което да краси лицето и това да са обеците с розови рози и нежни метални основи с мъниста за чар.

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни пишете на имейл sales@decorra.eu.

 

Всички идеи за подарък на жена с рози и цветя ръчна изработка, които предлагаме можете да разгледате в нашия онлайн магазин на адрес:
http://decorra.eu/Moda-Bijuta

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,

Маркетинг мениджър и Управител на "Декора Крейт" ЕООД, тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...