Идея за Коледен подарък с ангелче ръчна изработка

От Фантима Иванова 25/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,Оригинална и уникална идея за Коледен подарък с ангелчета, които са ръчна изработка и се допълват, за да се получи завършен подарък за дете или за жена. Всички продукти с тема ангелче могат да се използват самостоятелно или в желана от Вас комбинация, за декорация на дома, за украса на празничната Коледната витрина на магазина Ви, за подреждане на празничната маса или като част от подредбата на трапезата.

- Свещ ангелче има нежен и приятен аромат, който ще внесе допълнителна топлина и уют в дома. Ръчно изработена свещ с форма на малко молещо се ангелче, която има нежен аромат. Интересно и отлично допълнение към подредбата на масата. Ароматна свещ ангелче може да се постави на рафтче, секция или до елхата, за да радва с присъствието и символиката си. Свещичката още е подходяща за украса на празничната маса, за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor, порцелан, сервизи и др. Създава атмосфера на топлина и уют при горене.
 

Ръчно изработена, Свещ АНГЕЛЧЕ има фигурална форма, нежно бял цвят и аромат на ванилия. Висококачествена ръчна изработка, постигната с помощта на специална техника на леене. Свещ Ангелче е оригинална идея за подарък за празника, която може да бъде превърната в нещо по-голямо ако добавите декоративни играчки ангелчета от плат, Коледни продукти, Коледни подложки от плат за сервиране, Коледни подложки за чаши, Коледни сувенири за дома, албум за снимки, квилинг Коледна или Новогодишна картичка и др. Можете да комбинирате материи, форми, цветове, продукти, за да направите един наистина интересен подарък за празника. При запалването свещта може да гори повече от 2 часа, но задължително трябва да бъде поставена в подходящ свещник с разлята основа тип чинийка, за да направи хубаво легенче с парафин.
 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.


- Играчката ангелче е отлично решение за Коледен или Новогодишен детски подарък, коледен сувенир или просто мил жест на внимание към близките ако имате основен подарък и искате да добавите още нещо тематично. При изработката са използвани плат, дървена главичка, прежда за косичка, конопен конец за крачета и филц за направа на крилцата. Височината на ангелчето е 10 см., ширина с крилцата 15 см., при обща височина на окачване 17 см. Ръчно изработено Коледното ангелче от плат е подходящо за подарък и украса на дома. Интересен Handmade продукт с дълготрайна употреба, атрактивна визия и практичност, който е част от колекцията Decorra Christmas Home "Специално за теб!".

- Поздравителна коледна картичка Ангелче, част от Зимната празнична колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Уникална ръчна изработка на картичка с обемна визия, благодарение, на която ще направите своя подарък за Коледа или Нова година напълно завършен. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху картон в комбинация с нежна червена панделка и бяла дантела. Картичката се предлага без хартиен плик и има размери 15.5 х 12 см. Картичката има декоративни златни звездички, червени перлички в ъглите панделка за разкош.

Авторски текст и презентиране на Идея за Коледен подарък с ангелче ръчна изработка:


Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/
Loading...