Идея за бебе момиче - куче от плат, повивалник за път и албум за снимки

От Фантима Иванова 15/06/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Идея за бебе момиче - куче от плат, повивалник за път и албум за снимки моята първа годинка е интересна идея, в която вложихме сърце и душа, за да се получи една уникална красота.

 

Любимец на децата е кученцето. Ето защо в конкретният случай създадохме куче от плат, което има дрехи за преобличане. Семейството на малката Матея има кученце и затова кучето е част от идейната концепция.

 

Създадохме текстилна играчка като заложихме на комбинацията от цветове - розово и резеда.

 

В същата цветна палитра създадохме повивалник, който лесно се сгъва и носи навсякъде по време на път. Когато мама повива малката Матея или я постави по коремче, детенцето ще може да опре ръчички на главичката на кученцето и да си играе с него. Допълнително предимство на повивалника е, че в горещите летни дни може да се постели и на самата количка като подложка, на която да лежи бебето. Повивалникът има изразена практичност, дълготрайна употреба, удобство на ползване и функционалност. В малките джобчета може да се поставят различни предмети от първа необходимост като памперси, мокри кърпички, бебешко боди или потниче, дребни играчици, гризалки и др. Размери в разгънато положение: ш. 68 см., в.55 см.

 

100% авторски продукт от Колекцията Decorra Kids за момичета, Занимателното Килимче - повивалник е идеално решение за моментите, прекарани на вън. В слънчево време може да се сложи на тревата в парка и малкото бебче да лежи върху него, а по време на път да се използва за текстилна постелка, подложка за подмяна на пелени или преобличане.

 

Ръчно изработено Куче Дакел от плат с розови дрехи е весело и забавно кучето е направено от висококачествени материали - плат Ранфорс. Може да седи самостоятелно на крачетата си, които леко се отварят в страни, за да е по-стабилно. Кученцето Дакелче има дълга и леко извита опашка, която се повдига на горе и пада свободно надолу. Размерите на кучето са: височина 23 см., дължина с опашката 47 см. и ширина 17 см. Куче Дакел от плат с розови дрехи е подходящo за подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или друг повод, за декорация на дома, на детската стая, за аранжиране на витрини в търговски обекти за детски стоки, детски центрове, детски градини и др.

 

Екстри на комплекта: празнична островърха шапка, шарена розова ризка с велкро лепенка на закопчаване и поличка на ластик. Дрехите са лесни за обличане и събличане, дори може да напаснат на друга любима играчка на детето с близки размери и форма като на кучето. Албумчето за снимки има малки и компактни размери и позволява индивидуално да се оформи с различни размери на снимките.

 

Албумът за снимки е с малки и копмактни размери, а това колко снимки и с какви размери ще се подредят изцяло зависи от майката. Картичката е нежно и кокетно допълнение на идеята за завършеност на цялата линия.

 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,
тел. 0887 193 608
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/edit…

Остави коментар

Loading...