Играчка Коледно мече с картичка мечета с обемна визия

От Фантима Иванова 18/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,


Когато разработвахме тази идея се опитахме да създадем едно готово решение на детски подарък за Коледа и Нова година. Постарахме се да съчетаем играчката с подходяща картичка, за да се получи 100 % завършен подарък.
 

КОЛЕДНО МЕЧЕ ОТ ПЛАТ
 

Пухкаво бяло мече с червена декоративна шапка и раздвижени ръчички, подходящо за украса и декорация по време на Коледните и Новогодишни празници. Компактна, забавна и оригинална ДЕКО фигура, част от продуктовата линия Decorra "Специално за теб". Може да се постави до новогодишната елха, на прозореца, на леглото в детската стая, да послужи за аранжиране на витрина в детски центрове, магазини, детски ясли, детски градини и др. търговски обекти.
 

Приятно за гушкане и игра, коледното меченце е изработено от 100 % памучни платове и силиконова вата с гарантирано качество и произход.Пере се на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса.
 

КОЛЕДНА ДЕТСКА КАРТИЧКА МЕЧЕНЦА
 

Картичката е част от Празничната Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния или новогодишен подарък по незабравим начин.
 

Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху бял картон в комбинация с дизайнерска хартия и елементи, които са повдигнати. Картичката има вертикална нестандартна форма, благодарение на която може да стои самостоятелно. Размери: 8 х 10.5 х 11.5 см.
 

Handmade Детска картичка мечета има обемна, 3D- визия и е отлично допълнение към подарък за дете, изработен от плат, дърво или друга материал като детска подвързия за книга, детска елха от плат за украса на дома, текстилни гирлянди от ботушчета или тригълничета, свещ снежинка, свещ елха, коледно мече от плат, играчка еленче, детска интерактивна коледна книжка, коледен пъзел с мече или друга фигура, плъстени сапуни, сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година.
 

Авторски текст и презентиране на Играчка Коледно мече с картичка мечета с обемна визия:
 

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...