Има ли лавандулата сезонност при модата

От Фантима Иванова 07/09/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,
Има ли лавандулата сезонност при модата, ли? Неее. Няма лавандулата сезонност, повярвайте ни! Лавандуловата тема е толкова харесвана от дамите, че никога не излиза от мода. Почти всяка втора жена когато види изработен моден аксесоар с лавандулова тема остава приятно очарована и иска да го притежава. Благодарение на нежните лилави тонове, финото зелено стебълце и пясъчния фон, Провансалки полъх и вдъхновение на твореца, винаги се постига неповторим артикул за жена. Понякога една идея толкова много може да бъде доразвита, че да се започне с модните аксесоари, да се добавят подходящите бижута в лилавата гама, да се разработят текстилни портмонета и се стигне до декорацията на дома с тема лавандула. Пъстротата на цветните детайли, разнообразието на продуктите, оригиналността на визията и приятното релаксиращо излъчване се едни от малкото фактори, довели до масовото харесване на лавандуловата тематика в модата, в обзавждането и в дизайна.

Специално при нас можете да намерите лавандулови дамски аксесоари от всякаква материя, изработени по различна технология и представени като завършена тематична линия, от която Вие сами да избрате това, което Ви е нужно. Можете да се радвате на лавандуловата красота и вид през цялата година, особено ако имате един от тези дамски артикули:
 
- Калъф за диоптрични очила с лавандула, декупажиран с техника на изработка декупажно яйчено кракле, за да има нежна релефна визия и приятен допир. Дамски калъф за очила Лавандула е двустранно декориран и е едно практично и оригинално решение на подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, 8- ми март, Цветница или друг специален повод на жена. Дамски калъф за очила Лавандула е нежна и романтична, същевременно твърда калъфка за малки слънчеви очила или очила с диоптер. Уникален и интересен хендмейд подарък, изработен с техника декупаж. За направата са използвани безвредни акрилни бои и лаково покритие, което предпазва визията от повреждане. Размери на кутията: дължина 16 см., ширина 6 см. и височина 3 см.
 
- Табакера за слим цигари направена в унисон с калъфа за очила, табакерата има габаритни размери около 7 х 11 см., подходящи за поставяне на slim цигари 100 мм. Слим табакера Лавандула е практичен подарък ръчна изработка, който демонстрира стил и индивидуалност, едно по-специално отношение към празнуващия и може да се комбинира с други модни аксесоари със същата тема като клъч портмоне, дамско текстилно портмоне с плат лавандула, аксесоари за дома като панер с форма на чаша, подложки за сервиране и оформяне на масата, вечен календар с лавандула, аксесоари за дома като салфетник, подложки за чаши и др.
 
- Нежен дантелен таг с лавандулово букетче, което допълва на 100 % лавандуловата концепция за подарък. Изработен от картон с нежни дантелени краища, този таг ще направи подаръка непълно завършен и неповторим. Тази идея е част от колекцията с картички и опаковки, благодарение на която имате алтернатива на малка картичка и нещо неповторимо към опаковката на подаръка за една жена. Има правоъгълна издължена форма и панделка в горния край, за да се прикрепи на желаното от Вас място. За направата са използвани картон със салфетно декориране и малка сатенена панделка. Размери: 5.5. х 11 см. Продуктът се предлага в целофанова опаковка и без допълнителен хартиен плик.
 
Цената на табакера Лавандула: 24.90 лв.
Цената на калъф за диоптрични очла Лавандула: 19.80 лв.

Срок за изработка: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране на подаръчен комплект Лавандула:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=2wuPcCv2xgY&t=19s
 

Остави коментар

Loading...