Интерактивна къща - книжка от плат с пъзели и игри

От Фантима Иванова 27/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Кръщене, БЕБЕ подаръци,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Интерактивна къща - книжка от плат с пъзели и игри, разработена по специален начин, така че да увлича детето в самостоятелна и тиха игра. Книжката от плат е един отличен избор за подарък и заедно с нея малкото дете книжките ще заобича, страничките меки ще прелиства. Пъзели различни ще реди, цифри, букви ще научи.

Интерактивна къща - тиха книжка с пъзели е детска книжка, създадена по метода на Мария Монтесори. Развива фината моторика и спомага ранното детско развитие. Има различни игрови страници – ферма, пъзел рибка, торта, цвете, пеперуда; сметало; овощна градина; подвижни геометрични фигури; жирафче с раздвижени ръчички и сменящи се папионки. Игровите страници с подвижни елементи са общо 11, от които едната е корицата.

Интерактивна къща - книжка от плат с пъзели и игри спомага координацията на погледа и ръцете, а също така желанието за самостоятелна игра. Изработена е от висококачествени памучни платове и фина вата за плътност, здравина и по-приятно разлистване. Елементите са изрязвани, подгънати и подплатени, гарантиращи безпроблемно пране при 30 - 40 градуса и безопасна игра. Подходяща е за деца от 1 до около 6 г. Размери: ширина 27 см. и височина с комина 29 см.

Интерактивна къща - книжка от плат с пъзели и игри, е удобна за носене и може да се гушне преди сън. Тази тиха книжка от текстил благоприятства не само фината моторика, но и когнитивно мислене, способности на детето да опознава околния свят чрез игра. В основата на идеята е разнообразието на пъзели от плат, които са намерили място на вътрешните страници, за да получите един уникален подарък с Decorra дизайн.

Интерактивна къща - книжка от плат с пъзели и игри има разнообразни игрови странички, всяка уникална по себе си и предизвикваща определена активност от детето. Тази ръчно изработена детска тиха книжка от плат може да се използва от ранна датска възраст до момента, в който детето активно започне да изучава цветове, форми, числа, букви и прояви желание за писане и рисуване.

Първата двойка страници запознава детето със стопанския двор, подвижните морковчета и овощните дръвчета ябълка и круша с лепенки на плодовете. Главен акцент при втората двойка страници е цветовото възприятие и съобразяване с размера на блатовете на тортата, които трябва да се поставят на съответните места + цип и катарама, за прецизно докосване и свиване на пръстчетата. Корабчето и рибената кост са свързани с пространственото представяне на обектите и подреждане на елементите на рибата. Подреждането на цветовете на папионките на жирафа демонстрира навика за подмяна на едни дрехи с други и промяната на външния вид. Ученето на числата става по-приятно със сметалото и благодарение на цветето и тънкото шнурче детето координира погледа и движенията си, тъй като има подсказка кое листенце на цветето къде да се залепи. На определени места за подсилване вниманието на детето и интереса към азбуката чрез бродирани букви. Лицевата страница на къщата-книжка също има подвижни елементи - вратичката и прозорчето се отваря и затваря. На места са използвани декоративни елементи от филц с форма на животни.

По желание на покрива на къщичката може да се напише името на детето, а като комплимент от нас получавате подарък списание Моето бебе и аз с представяне на Интерактивната книжка-къща от плат с пъзели и игри.


Цената на книжката от плат: 85.00 лв.

Срок за изработка на подобен модел: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Авторски текст и презентиране на Интерактивна къща - книжка от плат с пъзели и игри:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=jWh7d_1wH1M&feature=youtu.be

Остави коментар

Loading...