Калъф за очила от плат Лавандула

От Фантима Иванова 05/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Калъф за очила от плат Лавандула е част от колекцията с модни аксесоари на Decorra HandMade. Състав на плата памук-полиестер с отлична здравина и плътност. Калъф за очила от плат Лавандула е отлично решение за подарък или за лично ползване ако харесвате лавандулата като тема в комбинация с лилавата гама, мотиви и декорация.

Тази текстилна калъфка за очила е практично решение за подарък на жена. Отлична идея на ръчно изработен подарък по повод рожден ден, имен ден,Коледа, Никулден, Нова година и др. Изработен е от платове, подплатени с фина вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса и гладене с ютия при умерена температура. Двете страни на калъфа имат различна визия в следствие на това, че плата е много шарен и с различни детайли.

 

Калъф за очила от плат Лавандула е интересен като форма и за допълнителна красота е добавено малко джобче за поставяне на мека кърпичка за почистване на стъклата като се зацапат. Лек, удобен, и атрактивен, Калъф за очила от плат Лавандула може да се използва и като несесер за дамска чанта, калъф за мобилен телефон, както и калъф за гримове. Благодарение на плътността на стените на калъфа, няма опасност да се надраска повърхността на стъклата на диоптричните ви или слънчеви очила. Висококачествена ръчна изработка и изразена функционалност. Размерите на Калъф за очила от плат Лавандула са ширина 10 см., височина 19.5 см.
 

Калъф за очила от плат Лавандула успешно може да се комбинира с други артикули, изработени от същия плат или подобни платове и десени, продукти от дърво, подвързия за книга с лавандула и книгоразделител от плат, украшения, табакера за цигари с тема лавандула, текстилен ключодържател лавандула или лавандулово снопче, панер с форма на чаша от плат с лавандула, кутия за опаковане с лавандула, таг-етикет за опаковка на подаръка, настолен дървен вечен календар с лавандула, декорация, бижута, свещ, картичка, дървена дъска за декорация на стена с тема Лавандула Прованс, подложки за чаши и поставка за салфетки с лавандула, луксозен бележник Лавандула Прованс Мемори, лавандулова торбичка и др.
 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с хендмейд картички, с които поднасянето на подаръка да стане наистина интересно и запомнящо се.
 

С Decorra всичко има завършен вид!

Цената на Калъф за очила от плат Лавандула е: 17.60 лв.

Срок за изработка: 3 - 5 работни дни.

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране на Калъф за очила от плат Лавандула:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...