Калъф за очила с морска тема и морски сувенири ръчна изработка

От Фантима Иванова 24/06/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Калъф за очила с морска тема и морски сувенири ръчна изработка е част от една семпла идея за подарък с морска тема. Свежи цветове, приятни форми и силно изразена практичност и функционалност на отделните продрукти. Морски идеи за подарък има много. Ние обаче избрахме една семпла комбинация, която се надяваме да Ви бъде полезна и дълго време да си я ползвате. Ето какво избрахме специално за Вас:
 

- Мек, текстилен калъф за очила, част от Колекцията продукти Decorra Lady "Специално за теб". Тази текстилна калъфка за очила е практично решение за подарък на всяка жена.
Изработен е от 100 % памучни платове, подплатени с фина вата, подходящи за машинно пране при 30 - 40 градуса и гладене с ютия при умерена температура. Калъфът за очила е удобен, атрактивен и може да се използва и като несесер за дамска чанта, с който вещите на една дама ще бъдат винаги прибрани и под ръка.
 

- Ключодържател с правоъгълна форма и компакти размери, които гарантират бързото и лесното му откриване сред хаоса в дамската чанта.
 

Като част от презентацията, за декорация използвахме тематични морски картонени кутии за бижута или съхранение на сувенир, както и текстилен охльов и мини сърчице. Котвичката е малко декоративно сувенирче, декорирано с техника декупаж. Калъф за очила с морска тема и морски сувенири ръчна изработка може да се съчетае и надгради като идея с други дамски артикули като бижута, дамска лятна чанта, украшения, декорация за дома, свещ или други артикули в същата цветова гама или тема.
 

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=YkAtqNlX8PU&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...