Картичка кутийка с цветя за рожден ден идея ръчна изработка

От Фантима Иванова 25/02/2019 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Неповторима картичка, която с едно завъртане настрани се превръща в кутийка, пълна с цветя от хартия, които никога няма да увехнат. Един букет свежи цветя за цял живот  с тази наша идея на поздравителна картичка-кутийка за жена. Нестандартна, изненадваща с форма и начин на оформление, картичка кутийка с букет макове и бели маргаритки.
 

Мастърклас на картичка ръчна изработка, която впечатлява със своята идея, послание и оригиналност. Неповторим подарък за нежната Ви половинка, за който не винаги трябва да имате повод, а само желание!
 

Когато работихме по реализацията на тази идея искахме да създадем картичка, която на пръв поглед да бъде с плоска форма, но да има скрит момент на изненада и съвсем различна форма. Решихме да заложим на нестандартното и оригинално представяне. Така създадохме тази дамска картичка с цветя за нейният рожден ден.

Този модел на поздравителна картичка се оказа повече от впечатляващ и красив. При завъртането на картичката от сгънато положение бързо се получава квадратна кутия, на която стените падат настрани и в средата се показват нежни бели маргаритки и червени макове.
 

Истината е, че сме много доволни от крайният резултат, защото:

1. създадохме наистина уникален модел поздравителна картичка;

2. заложихме на цветята, които да се появят при отваряне на кутийката, които може да се заменят с друга форма според повода - например сърца по случай празника на любовта или обяснение в любов;

3. букета с червени макове и маргаритки от хартия ще има свежест цял живот и никога няма да увехне;

4. поставена на масата, тази вълшебна картичка действа много зареждащо и носи много настроение;

5. картичката е начин да кажете на любимата жена колко много я обичате и искате да я зарадвате.

При изработката може да се използват различни цветни дизайни на хартията, да се замени темата, да се сложат само бели маргаритки от хартия, червени макове от хартия, сърчица вместо цветя, да се направи с персонализиран надпис - за рожден ден, имен ден, сватба, Свети Валенти, годишнина и др.
 

Една отлична идея за подарък на жена по случай рожден ден или друг повод ако няма персонализация - например за имен ден, осми март, Цветница или друг повод.

Цветя, които никога не увяхват!

Цветя, които никога не спират да радват!

Свежест от природата!
 

Мастърклас Картичка кутийка с цветя за рожден ден - идея и ръчна изработка на Екатерина Начева

Текст и презентиране на Картичка кутийка с цветя за рожден ден идея ръчна изработка:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )


Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Loading...