Картичка лейка с невени и Арттийн медальон с обеци от керамика

От Фантима Иванова 12/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

Картичка лейка с невени и Арттийн медальон с обеци от керамика е приятно съчетание от цветове и форми, които радват не само жените, но и момичетата. При съчетаването на тези артикули, най-вече се опитахме да създадем една модна линия, която нарекохме Арт-Тийн, защото се прие с голям интерес от малките дами. Тинейджърките и момичетата, за разлика от техните майки, в повечето случай харесват и предпочитат по-изчистените форми, цветове и декорация.
 

Младите тинейджърки предпочитат олекотените конструкции, семплите съчетания на детайли и форми. Преобладаваща част от тинейджърките носят медальони, които са на кожена каишка или тънко синджирче. Една от причините е, че кожената каишка е по-приятна като усещане до кожата.
 

Картичка лейка с невени и Арттийн медальон с обеци от керамика обединява в комплект:

- Медальон с кожена каишка с орнамент във вид на цвете или с кръгла форма. изключително леко, това медальонче ще придаде допълнителен чар на неговата притежателка. Освен това може да се направи комбинацията - за мама цветния детайл на медальон, а за нейната малка дъщеричка модела с кръгчето.
 

- Обеци с кръгла форма, изцяло Арт стил на декориране и рисуване. Леки за носене и лесни за поставяне на ухото, благодарение на закопчалка тип рибарска кукичка, която само се промушва през отвора на ухото и няма допълнителни притискащи части.
 

- Обемна 3Д картичка лилва лейка с оранжеви невени, ръчно изработена и декорирана, част от серията Decorra "Специално за теб". Едно оригинално допълнение към тематичен подарък. За изработката е използвана специална дизайнерска хартия и декорация с пеперуди и цветени детайли, оформени изцяло на ръка. 100 % ръчно изработена картичката има размери 10.5 х 15 см. и се предлага без хартиен плик. При изработката на картичката са използвани техниките рязане, лепене, апликиране и декориране. За основа е използван плътен картон, отварянето е вертикално и допълнително върху основната конструкция на картичката е залепен картон с фин релеф. Едва след това е направена цялата цветна картина с лек Винтидж привкус. Картичката е свежа, нежна и уникално допълнение към дамския подарък. Практично решение на дамски подарък, подходящ за рожден ден, имен ден, годишнина или друг случай.
 

Картичка лейка с невени и Арттийн медальон с обеци от керамика могат да се закупят напълно самостоятелно или като комплект.
 

ПРЕДИМСТВОТО: - всички продукти са изработени само в един единствен вариант и не могат да се повторят е същия вид. А това автоматично ги прави уникати.
 

ЕКСТРАТА: - има възможност да се подарят за всякакъв повод и празник и така стават универсални - не само за празник, а и за лично ползване, без повод.
 

УДОБСТВОТО: - спестявате време, защото някой преди Вас е помислил и Ви е улеснил в съчетанието на отделните елементи така, че да сте готови с избора и идеята на подарък за празника. По този начин получавате готово решение на няколко дамски модни продукта, обединени от елементите оранжево цвете и оранжеви цветове.

Можете да направиете запитване за тези продукти на:  sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на Картичка лейка с невени и Арттийн медальон с обеци от керамика:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Остави коментар

Loading...