Картичка за сватба с кутийка и книга за пожелания ръчна изработка

От Фантима Иванова 17/08/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,СВАТБЕНИ идеи за подарък,

Картичка за сватба с кутийка и книга за пожелания ръчна изработка, създадени като допълнение към сватбената идея за подарък. Сватбената панорамна картичка е уникален и неповторим начин да поднесете своите най-искрени пожелания към младото семейство. Предимство на този модел картички за сватба е, че могат да се подарят в комбинация с парична сума.
 

Картичката за сватба с кутийка и място за поставяне на парична сума е алтернатива на предметен сватбен подарък. При изработката използвахме дизайнерска хартия със сватбена тема, релефен картон и добавихме декоративни елементи, които подчертават грациозността на сватбената двойка. Размери: 15 х 12 х 4 см.
 

Сватбена книга за пожелания е изработена напълно в тон с картичката за сватба като декорацията е направена с нежна дантела, перли и надпис, позициониран в средата. Размери: 21 х 15 см.
 

Напълно в унисон с нежността и красотата на сватбеното тържество, картичката за сватба и сватбена книга за пожелания са един запомнящ се подаръчен комплект.
 

За изработката на тези два артикула използвахме висококачествени материали на утвърдени производители на хоби материали.
 

Картичката за сватба и сватбената книга за пожелания могат да се направят с други материали, декорация и да се персонализират или надградят като сватбена концепция. Отлична продуктова комбинация се получава ако към тези два артикула има сватбен албум за снимки, бутилка и чаши с декорация на рози или сватбена тематика.
 

Цена на Панорамна сватбена картичка с кутия: 25.00 лв.
Цена на Сватбена книга за пожелания: 25.00 лв.

Срок за изработка на картичка и книга за пожелания с подобни или други материали: 5 - 7 работни дни.

Можете да поръчате подобни сватбени артикули на:  sales@decorra.eu дни като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва!


Авторски текст и презентиране на Картичка за сватба с кутийка и книга за пожелания ръчна изработка:

Фантима Иванова,
тел. 0887 193 608

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=MkbB9SctstY&t=11s
 

Остави коментар

Loading...