Клъч портмоне от плат с Лавандула

От Фантима Иванова 31/07/2018 0 Коментари

Клъч портмоне от плат с Лавандула е многофункционален моден аксесоар с две лица, част от Колекцията Decorra Lady "Специално за теб!", който комбинира много дамски аксесоара в един продукт - портмоне, мини ръчна дамска чанта, несесер и калъф за мобилен телефон или за слънчеви черни очила. Има две лица, едното от които е с хоризонтална визия и се състои от 3 джоба - малък за монети и по-голям за банкноти, скрито мини джобче за карти, бележки, ключове и др. неща. Другото лице на  Дамско клъч портмоне с лавандула е с вертикален джоб с велкро лепенка и служи за съхранение на мобилен телефон, носни кърпички, визитни картички, мини бележник, черни слънчеви очила, слим цигари или други дребни вещи.
 

Клъч портмоне от плат с Лавандула има следните предимства: бързо обслужване само с ципове и велкро лепенка; може да се промуши през ръката и да се носи като чантичка - портмоне; има компактни размери; гарантирана здравина на шева и материалите; дълготрайна употреба; мобилния телефон е на лесно и откриваемо място; безопасността на ползване е гарантирана, тъй като дамско клъч портмоне с Лавандула може да се закачи на дръжката на чантата и да се пусне вътре в нея. Размери на дамско клъч портмоне с плат Лавандула: 11 х 17 см., дължина на дръжката с ухото 24,5 см., от която 21 см. е дръжка + карабинка.
 

Кокетно и практично, Клъч портмоне от плат с Лавандула може да се превърне в интересен тематичен HandMade дамски подарък ако го комбинирате с продукти изработени от същия плат или от други материали и техники със същата тема като ключодържател, панер с форма на чаша, подложки за чаша с плат лавандула, подвързия за книга с лавандула, бижута, предмети декупаж, натурален сапун, свещ, часовник, картичка и др. Това текстилно портмоне е подходящо е за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса.

С грижа за Вас създадохме специална колекция с Handmade картички + бонус примерно предложение за надпис, с които да направите поднасянето на подаръка по още-по незабравим начин и личен стил.

С Decorra всичко има завършен вид!

Цена на Калъч портмоне от плат Лавандула: 24,90 лв.

Срок за изработка: 3 - 5 работни дни

Можете да поръчате на:  sales@decorra.eu като посочите желаната дата за доставка, която Ви устройва! Имайте предвид, че продукта ще се изработи с подобни или същите материали, но не могат на 100 % да приличат на тези от снимката.

Авторски текст и презентиране на Клъч портмоне от плат с Лавандула:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra Handmade YouTube канал
https://www.youtube.com/watch?v=2wuPcCv2xgY&feature=youtu.be
 

 

Остави коментар

Loading...