Ключодържател-портмоне Билков свят и торбичка с лавандула

От Фантима Иванова 31/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,

В тази статия ще Ви ракажа за една идея на мини подарък - мобилен моден аксесоар с почти квадратна форма, който съчетава два артикула в едно - ключодържател и мини портмоне.


Ръчно изработено от приятен и нежен на допир плат, Портмоне ключодържател Билков свят, част от серията продукти Decorra Lady "Специално за теб".


Една интересна идея за подарък за жена по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Цветница, с повод и без повод. Красиво мини модно бижу от плат, в което може да се съхраняват джобни парички, дребни вещи, медицински принадлежности и други вещи, без които не може една дамска чанта.

Мобилен моден аксесоар с почти квадратна форма, който съчетава два артикула в едно - ключодържател и мини портмоне. С помощта на кожен шнур или синджирче може да се закачи за дръжката на дамската чанта и да бъде прибрано вътре в нея. От едната страна на портмонето има текстилно ухо с метална халкичка, на която може да се закачат ключове. Размери: ширина 10.5 см. , височина 9 см.

Текстилна торбичка с цвят от естествена лавандула, която може да се прикрепи към металната халка на ключодържателя или да се постави в дамската чанта или при дрехи в гардероба.

Успешното съчетание на цветни форми, материи и идея за картичка, подходяща за празника на жената, ви гарантират бърз избор на дамски подарък или подарък за момиче.

Можете да направите запитване за този продукт на: sales@decorra.eu

Авторски текст и презентиране на Ключодържател-портмоне Билков свят и торбички с лавандула:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade (магазин за подаръци Декора Варна)

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=77bF77TvXeo&t=57s

 

Остави коментар

Loading...