Книжка от плат за момче с букви, цифри и възможност за рисуване и писане

От Фантима Иванова 11/03/2019 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Персонализирана детска книжка от плат, предназначена за момчета в предучилищна възраст в границите 3 - 7 години ( според нивото на развитие и желание за самостоятелно учене ). Активна книжка с букви, цифри и страници за рисуване и писане спомага за изучаване на думи, решаване на математически и логически задачи, както и за самоподготовка. Книжка от плат за момче с букви, цифри и възможност за рисуване и писане е изработена е от мек памучен плат и пълнеж от силиконова вата, за да се използва многократно.

Снабдена е с дръжки за носене в ръка и прилича на чанта. Образователните страници са с тема азбука, математика, часовник и времето. С помощта на книжката детето има възможност за самостоятелна работа - писане, смятане, рисуване, както и творческа дейност. С форма на къщичка от плат, книжката е от най-висок клас на сложност. Размерите са 26 х 26 см. без дръжките.


Книжка от плат за момче с букви, цифри и възможност за рисуване и писане има 10 страници, от които 2 корици и 8 вътрешни страници, разпределени както следва:

- две страници с 30 букви;

- две страници с 22 числа, знаците по-голямо, по-малко, равно;

- две страници с 7 подвижни елементи за прогнозиране на времето + будилник с подвижни стрелки.

Последната двойка страници е за повече самостоятелност и творчество -  писане, рисуване или решаване на задачи, с цел да се затвърждават придобитите знания. Тези две страници имат джобче за острилка, гума, лепило или ножичка, както и места за подреждане на моливи или флумастери.

От дясната страна има прозорче, в което се поставя бял лист, а всички творчески постижения и рисунки може да съхраняват в скритото джобче под него.

 

Книжка от плат за момче с букви, цифри и възможност за рисуване и писане може да се използва от деца в подготвителна или предучилищна възраст, а и след това по преценка на родителите. Подходяща е за пране в пералня или на ръка при 30 - 40 градуса. 
 

Удобна за носене, лесна за разлистване, книжката се превръща във верен приятел на детето жадно за знания. Към Активна книжка с букви, цифри и страници за рисуване и писане може да се добави черна дъска и тебешири за самостоятелни или екипни занимания с възрастен.

Смисълът на черната дъска е, че децата трябва да свикнат да се фокусират и концентрират при работа с учител.

Книжка от плат за момче с букви, цифри и възможност за рисуване и писане е уникален образователен детски продукт, подходящ за лично ползване или за подарък.

С грижа за Вас създадохме специални детски хендмейд картичка, за да бъдете уникални при поднасянето на подаръка. С Decorra всичко има завършен и специален вид!
 

Книжка от плат за момче с букви, цифри и възможност за рисуване и писане може да се изработи с подобни или други материали за 7 - 10 работни дни.

При интерес, моля свържете се с нас по телефон, на имейл sales@decorra.eu или с помощта на формата за контакт!

Авторски текст и предстваяне на Книжка от плат за момче с букви, цифри и възможност за рисуване и писане:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

 

Остави коментар

Loading...