Когато създаваме един нов продукт ръчна изработка

От Фантима Иванова 01/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade творчество,Мода, БИЖУТА за жена,
Когато създаваме един НОВ ПРОДУКТ, ние извършваме много действия - обмисляме идеята, създаваме проекта, изработваме мострата, тестваме готовия продукт за здравина, удобство, приложимост и дълготрайност.
 
След като сме 100 % сигурни, че ще Ви предоставим качествен продукт задължително минаваме през фотограф и едва след това пристъпваме към следващата творческа стъпка - писане на описателните текстове на всеки НОВ ПРОДУКТ за предстоящата му онлайн среща с Вас - чрез Интернет магазин www.decorra.eu и Facebook - https://www.facebook.com/decorra.eu/ .
 
Естествено на живо е по-лесно, защото там може продукта да се види и да се тества, затова за Варненци, през лятото на 2016 година, отворихме офлайн магазин на бул. 8-ми Приморски полк” №122 - А.

 

През годините създадохме мадамските портмонета с огледало, несесерите и калъфите за очила с форма на чаша, клъч портмонетата с джобче за телефон, портмонетата за документи и мобилен телефон, несесерите с извитата горна част като дъга. Интересът към тези наши модни аксесоари от плат расте и не спира да расте затова месеци по-късно за любителите на по-малките модни аксесоари създадохме СПЕЦИАЛЕН нов модел - сгъваемо портмоне с кръгло огледало.
 
ЗАЩО ЛИ? - Защото това моделче има нови предимства - носи се в чанта, скрива се в ръката, може да се закачи с гайка на колана, подходящо е за закачване на ключове и естествено има огледалце за бързо червило или корекция на прическата.
 
ЗАЩОТО, тези които ни се довериха получиха портмоне от плат, което е всичко това:
 
  ПОРТМОНЕТО ОТ ПЛАТ Е:
1 практично и компактно за носене в ръка
2 удобно и функционално
3 леко за носене в дамската чанта
4 меко, защото е от плат
5 поддържа се лесно
6 ползва се дълго
7 може да се комбинира с много стилове и материи
8 има достъпна цена
9 пере се на ръка или в пералня при 30-40 градуса
10 бутиков подарък за момиче и жена ръчна изработка

 

 
 
 
 
 

 

 

 Ваши Decorra HandMade

*** Пълната колекция от портмонета от плат и козметични несесери, чанти и др. можете да разгледате тук:

Остави коментар

Loading...