Коледен албум рамка за снимки "Весела Коледа"

От Фантима Иванова 18/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Коледен албум рамка за снимки "Весела Коледа" е атрактивен и запомнящ се начин да съхраните важните и незабравими моменти от празника. Интересен и практичен семеен подарък, подарък за дете или за лично ползване от цялото семейство. 100% ръчна изработка с твърди корици и 10 на брой вътрешни листа от бял картон, разположени вертикално един до друг.

В лявата страна на албума има обособена червена рамка, за снимка, в която е поставена подвижна вложка от бял картон с надпис "Весела Коледа!". Отзад на гърба на вложката може да се залепи снимка или да се напише текст.

Всички странички, разположени в дясната страна на коледния албум се затварят и закопчават по специален начин, с помощта на фина лента с Коледна дизайнерска хартия и магнитно копче.

 

Най-отзад, на последната вътрешна страна на корицата има направен червен джоб, в който освен подвижните квадратни тагчета, може да се сложи и снимка. Вътрешната страна на кориците е направена с нежна бежова дизайнерска Коледна хартия в комбинация с червено. Рамката за снимка е от червен едноцветен картон и допълнителна декорация с бели снежинки.
 

Коледен албум рамка за снимки "Весела Коледа" е проектиран и изработен изцяло на ръка с помощта на Коледна дизайнерска хартия и тема.
 

Това хартиено съкровище е оригинален Handmade коледен подарък за празника. Коледен албум рамка за снимки "Весела Коледа" има твърди корици, без подсилване на ъглите с метални ъгълчета и се предлага без картонена кутия. Габаритни размери: 16 х 16 см., дебелина около 1 см. Този бутиков коледен албум е подходящ за снимки с размер 9 х 13 см. около 10 - 12 броя или избрана от Вас комбинация от размери и количество. Залепването на снимките става с обикновено лепило, но можете предварително да си позиционирате прозрачни лепящи се ъгълчета за снимки. При изработката е използвана коледна дизайнерска хартия, едноцветен червен картон и панделка.
 

В отворено положение Коледният албум за снимки наподобява на рамка, тъй като дизайнерската хартия в дясно и нежното затваряне с нищо не издават, снимките, които сте сложили на бели страници.

Коледен албум рамка за снимки "Весела Коледа" има оригинална визия и висококачествена ръчна изработка чрез техника огъване, лепене, декориране с хартиени снежинки и тематичен надпис. На светлите участъци на подвижните тагчета можете да напишете някакво пожелание за Коледа.
 

Коледен албум рамка за снимки "Весела Коледа" може да се комбинира с други продукти с Коледна или Новогодишна тема имащи елемент коледна звезда, коледни играчки от плат, идеи за декорация на дома с тематични десени, коледни мотиви и цветове, фелт сапун, свещ снежинка или свещ елхичка, луксозна поздравителна картичка, коледно пано, декоративна елха от плат с триъгълници, чорапчета за късметчета и др. Можете да съчетавате продуктите по свое желание, да направите една своя продуктова комбинация и завършен комплект.

С грижа за Вас създадохме специална Коледна колекция от поздравителни картички, с която да направите своя подарък още по-запомнящ се.

 

Авторски текст и презентиране на Коледен албум рамка за снимки "Весела Коледа":

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=8-YgALprOG8&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...