Коледен снежен комплект - ароматна свещ снежинка и снежен човек

От Фантима Иванова 24/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Коледен снежен комплект - ароматна свещ снежинка и снежен човек, специално разработени като идея за детски Коледен подарък ръчна изработка.

Малък Снежко с дънкова шапка и шалче
 

Пухкав малък снежен човек с късметче на шапката, изработен от мек на допир бял полар. Освен като част от Коледната украса и Коледна декорация на дома, снеженият човек е подходящ като дребен коледен сувенир и подаръче за размяна между деца в училища.

Снежко е отличен начин да приучите детето да носи задължителните за студа дебела шапка и топъл шал, за бъде здраво и да не настива. При изработката на тази детска Коледна играчка са използвани дребни елементи или части, които са залепени или прикрепени по опрделен начин.

Размери: ширина 7 см. и височина 10 см.

 

Снежното човече е уникален подарък за момче или за момиче, част от Детската колекция Decorra Kids. Весела и забавна, играчката снежен човек лесно може да се носи в ръка, тъй като не тежи.

Снежко е подходящ за подарък за Коледа, Нова година или друг повод, за декорация на дома, на детската стая, за аранжиране на витрини в търговски обекти за детски стоки, детски центрове, детски градини и др.

Може да се комбинира с други продукти, изработени от прежда, плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив или цветова гама като например коледна декорация за дома, плетен елен, малки Коледни сувенири, коледни късмети, коледно-новогодишни картички, Коледен албум и др.

Синя празнична свещ снежинка

Ръчно изработена, Свещ Снежинка е интересно решение за Коледна или зимна декорация. Изработена във форма на нежна снежинка, тази свещ ръчна изработка носи настроение и усещане за празник. Подходяща е за украса на празничната маса, за зимна декорация на витрини в търговски обекти, за ресторанти, заведения за бързо хранене, бистра и др.

Свещта снежинка създава атмосфера на топлина и уют при горене когато се постави на маса, шкаф, секция и др. места у дома, в заведение, офис, СПА център, хотел, ресторант и др.

Свещ Снежинка е оригинална Handmade идейка за Коледен подарък на близки, приятели или роднини и може да бъде превърната в нещо специално ако добавите към нея други продукти с Коледна или Новогодишна тема като продукти декупаж, квилинг картичка, ръчно изработен сапун, облечен с вълна по метода на плъстенето, деко фигури от текстил, Коледен албум за снимки и др.
 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма.

Авторски текст и презентиране на
Коледен снежен комплект - ароматна свещ снежинка и снежен човек:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...