Коледна картичка снежна картина ръчна изработка

От Фантима Иванова 23/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Коледна картичка снежна картина е Мастър клас на поздравителна картичка за Коледа и Нова година, предлага се в комплект с кутия и е част от Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas.

Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще впечатлите всеки, на който я подарите. Подаръкът ще се превърне в изкуство, защото картичката има няколко сгъвки тип хармоника и обемна визия.

Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху бял картон в комбинация с дизайнерска хартия. Всички елементи са изрязвани със специални шаблони и след това са постигнати снежните ефекти и зимна прелест. Коледна картичка снежна картина има нестандартна сгъната форма, етажиране на зайчета, елхчки в белите преспи и декорация с бяло дърво на син фон.

Картичката стои самостоятелно, без опора отзад. Предлага се в комплект с картонена кутия. Размери на картичката: 15 х 10.5 см. Handmade Коледна картичка снежна картина има обемна визия и е отлично допълнение към подарък за мъж, жена или семеен подарък, изработен от плат, дърво или друга материал във вид на поставка за чаша с подложка, декоративна висулка, свещ, коледно еленче, коледни дрешки за чашки, декорация на празничната маса, плъстени сапуни, сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година.

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.

Нашето специално предложение за надпис е:

Весела Коледа и Честита Нова Година!
Нека идващата година ти донесе много здраве, щастие и поводи за усмивки!
Нека щастието и радостта бъдат твой приятел верен от тук до края на света!
Весели празници!

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Авторски текст и презентиране:
Фантима Иванова

Авторска идея и изработка на картичката: Екатерина Начева

 

Остави коментар

Loading...