Коледна звезда от плат с бебе Ангелче и картичка бяло коледно цвете квилинг

От Фантима Иванова 15/12/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Коледна звезда от плат с бебе Ангелче и картичка бяло коледно цвете квилинг техника на изработка квилинг е неповторима идея за Коледно - Новогодишен подарък.

Радостта да подарим нещо, което е направено специално за даден човек е не само приятно преживяване за нас, но и носи огромна радост на човека, за който е предназначено. Всеки ръчно изработен продукт за подарък за Коледа е идея, която е вдъхновена от нейния творец и носи положителният му енергиен заряд.

Всяка ръчно изработена декорация за дома, украса за помещение, подредба на Коледната маса, детска играчка, сувенир или друг коледен предмет е уникална.

Предимство и удобство е това една идея да може да се надгради. Колкото може повече, толкова по-добре, защото развива Вашата фантазия да избирате и сами да комбинирате Коледните прдложения, така както Ви харесва и според човека, за който е предназначен подаръка. Ние създаваме една базова комбинация от тематични ръчно изработени артикули, с помощта на разнообразни материали и техники на ръчна изработка, а Вие избирате и правите своя подаръчен сет.

Ръчно изработена раздвижена Коледна звезда от плат, подходяща за подарък и украса на дома. Интересен Handmade продукт с дълготрайна употреба, атрактивна визия и практичност, който е част от колекцията Decorra Christmas Home "Специално за теб!".

Звездата е направена от памучни платове - едноцветен в червено и бял със златни звездички. Добавена е златна панделка за закачване, с която общата дължина става 43 см. Трите различни по размер звездички могат да се завъртят в положение една върху друга или леко да се разперят с разминаване, за да стане по-интересна 3D визията. Размри на звездата 27 х 27 см. без закачалката.

Червената Коледна звезда
е изработена от памучен плат, а пълнежа е от силиконова вата. Един висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба. Интересен и неповторим коледен или новогодишен подарък за момиче, за декорация на детската стая, украса към коледната елха, за витрини в търговски обекти за детски стоки, детски центрове, детски градини, за украса на търговски обекти от всякакъв тип, офиси, банкови салони и др. Коледната звезда от плат е подходящо е за пране на ръка или в пералня при 30 - 40 градуса.

Ръчно изработено мини Бебе ангелче от плат, подходящо за подарък и украса на дома. Интересен Handmade продукт с дълготрайна употреба, атрактивна визия и практичност, който е част от колекцията Decorra Christmas Home "Специално за теб!". Ангелчето бебе е направено от памучни платове - едноцветен в червено и бял със златни звездички. Апликацията на тялото е направена върху златно сърце, на което има допълнителна златиста, бляскава панделка. Общата дължина на закачване е 22 см., а размерите са ширина 14 см., при височина 11 см.

Неповторим  подаръчен комплект може да стане ако комбинирате ангелчето с други предмети в червено със същата тема, детайл или елемент, изработени с различни техники като декоративна висулка раздвижена елха, предмети декупаж, картичка, свещ, коледен кош за играчки, плъстен сапун, панерчета за сладки и хляб, подложки за сервиране, подложки за чаши, Коледна книжка от плат, мини ангелче бебе и др.

Ръчно изработена, квилинг Картичка Коледни свещички е част от серията продукти Decorra
Christmas "Специално за теб", благодарение на която ще направите своя подарък напълно завършен. Уникално съчетание на техниката квилинг при оформянето на три тънки цветни свещички с пламък в комбинация с кичесто коледно цвете в бяло със зелени извити листенца.

Всички елементи на картичката за Коледа са наредени като композиция върху няколко слоя картон и залепени върху дизайнерска хартия с коледна тематика.
Картичката се предлага без хартиен плик.

Авторски текст и презентиране на
Коледна звезда от плат с бебе Ангелче и картичка бяло коледно цвете квилинг:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

 

Loading...