Коледни идеи ръчна изработка. Лесна и бърза декорация на Коледната маса

От Фантима Иванова 29/11/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Всяка домакиня иска да се представи добре пред своите гости и семейство с оригинална идея за Коледна декорация и украса на масата. Могат да се използват различни материали за декорация, които да бъдат от плат, естествени материали, дърво, панделки и др. Да се използват различни техники за ръчна изработка или да се закупят готови продукти за декориране като се приложат разнообразни стилове на декориране и цветово съчетание.

Коледни идеи ръчна изработка. Лесна и бърза декорация на Коледната маса

Специално за Вас, ние се постарахме да направим интересна и оригинална комбинация на продукти от плат, добавихме ръчно изработени свещи и малки свитъци с късмети.

1. За сервирането може да използвате традиционната салфетка, върху която да бъде ботушчето от плат. Вътре в него да са приборите за хранене, а в страни малко подаръче с късметче за човека, който ще бъде на това място.

Ботушчето е направено от Коледен плат със състав 100 % памук и може да се пере на ръка или в пералня на 30 - 40 градуса. Размерите са универсални - 8,5 х 11,5 см. и освен върху салфетката от хартия, може да се сложи от дясната страна на бялата чиния.

Ето още няколко идеи как да използвате Коледното ботушче:

1.1. за слагане на късметче;

1.2. за слагане на паричен подарък;

1.3. за украса на помещението, прозореца или детската стая;

1.4. за лакомства и бонбони за децата.

2. Ръчно изработена свещ във формата на зелена елхичка е лесен начин за освежаване на подредбата на масата. Освен това има малки размери - 8 х 6 см. и приятен аромат. Ръчно изработена, Свещ Елха е интересно решение за декорация на празничната маса за Коледа или Нова година. Изработена във форма на елха, тази свещ ръчна изработка носи настроение и усещане за празник. 
 

Ето още няколко идеи и приложения на ръчно изработената свещ Елха:
 

2.1. за украса на празничната трапеза у дома;

2.2. за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor:

2.3. за аранжиране на тематични празнични маси в ресторанти, заведения за бързо хранене, бистра и др.

2.4. за украса в офис, СПА център, хотел и др.;

 

2.4. идея за размяна на детски малки подаръци и сувенири в училища и детски градини.

Свещ Елха създава атмосфера на топлина и уют при горене когато се постави на маса, шкаф, секция и др. Една оригинална хендмейд идея за Коледен подарък на близки, приятели или роднини и може да бъде превърната в нещо по-голямо ако я комбинирате с продукти с коледна тематика като албум за снимки, Коледни картички, ръчно изработен Коледен сапун облечен с вълна по метода на плъстенето, декоративно Коледно пано за украса, текстилна елха за декорация, коледни фигури от плат и др.

 

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

3. Малки свитъци от хартия, на които са отпечатани послания за гостите, за да видят какво би им донесла следващата Нова година. Всяко малко късметче е завързано със златна панделка, за да има повече блясък, светлина и уют.

4. Коледни подложки за чаши с квадратна форма, с които Коледната или Новогодишна маса ще стане по-шарена. Могат да се използват и за поднасянето на топли и студени напитки през зимата. Червеният цвят носи приятното усещане за празник и еуфория от Коледни емоции и Новогодишни изненади. Червени Коледни подложки за чаши 4бр. са изработени от 100 % памучен плат и фина вата. Една отлична идея за Коледен подарък със силно изразена практическа страна. Подходящи за подарък на жена, за семейството, за деца,
за декорация и подарък по повод Коледа, Нова година, имен ден, рожден ден или друг повод и празник. Оригинален Handmade начин да се акцентира върху детайлите на домашния декор, уют и топлина. Размери: 13 х 13 см.
 

Handmade Червени Коледни подложки за чаши 4бр. са подходящи за използване у дома в гостната, хола, кухнята, трапезарията за по-оригинално сервиране. Висококачествена ръчна изработка чрез шиене, която гарантира безпроблемно пране на ръка или в пералня на 30-40 градуса без опасност от повреждане на материята или шева.

Авторски текст и презентиране на
Коледни идеи ръчна изработка. Лесна и бърза декорация на Коледната маса:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

  гр. Варна бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...