Коледни идеи за детски подаръци, детски играчки ръчна изработка

От Фантима Иванова 12/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Handmade за деца,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Най-правилният избор на детски подарък можете да направите тогава, когато видите какви емоции проявяват децата докато играят или показват своите играчки и игри.


В това кратко клипче ще видите някои идеи за детски подаръци, детски играчки ръчна изработка, с които можете да зарадвате децата си.

Всяка играчка за дете е направена от памучни платове, няма дебни елементи или детайли, които да застрашат здравето на бебето или детето.


Основните правила, от които се водим когато създаваме всеки детски продукт са:

- да носят радост на детето;
- да провокират желанието за игра;
- да бъдат практични;
- да могат да се съчетават с детска картичка или друг детски артикул;
- да могат да се използват по-дълго време;
- да се перат и почистват лесно.

Преди всичко, децата се радват на наситени и ярки цветове. Затова детската ни колекция е така създадена, че материалите, които използваме да са ярки. Всяко дете си има любима играчка, но благодарение на това клипче ще видите как играчките оживяват в ръцете на едно дете. Сладки, ръчно изработени продукти за бебето и детето, които гарантират забава, комфорт по време на път, занимание у дома и лесна грижа извън дома.

В HandMade Интернет магазин Decorra ще намерите оригинална и разнообразна гама от декоративни фигури от текстил, играчки, занимавки, несесери за път, детско плетиво и мода, както и аксесоари за декорация на детската стая. Нашите ръчно изработени продукти, ще направят отглеждането на Вашите деца още по-лесно, още по-забавно и още по-приятно! Вижте сами - http://decorra.eu/Za-Deteto

Авторски текст на Коледни идеи за детски подаръци, детски играчки ръчна изработка:
Фантима Иванова

E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Остави коментар

Loading...