Коледно-Новогодишен албум за снимки с обемна картичка ръчна изработка

От Фантима Иванова 19/11/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Коледно-Новогодишен албум за снимки с обемна картичка ръчна изработка е част от Коледната колекция с продукти Decorra "Специално за теб!". Вертикалният албум за снимки с играчки за елхата е атрактивен и запомнящ се начин да съхраните важните и незабравими моменти от празника. Интересен и практичен подарък за семейство или за лично ползване от цялото семейство. 100% ръчна изработка с твърди корици и 10 на брой вътрешни листа в червен цвят.

Декорацията и оформянето на албума е направено с Коледна дизайнерска хартия и тема. Това мини съкровище е оригинален Handmade коледен подарък за празника. Албумът за Коледа има твърди корици, без подсилване на ъглите с метални ъгълчета и се предлага без картонена кутия. Размери: твърди корици 12 х 16 см., дебелина около 2 см.


Коледно-Новогодишен албум за снимки има оригинална визия и висококачествена ръчна изработка чрез техника огъване, лепене, декориране. Подвижните тагчета от коледна дизайнерска хартия позволяват да напишете някакво пожелание за Коледа. Този бутиков коледен албум е подходящ за снимки с размер 9 х 13 см., около 20 снимки или избрана от вас комбинация от размери и количество.


При нареждането на снимките можете да използвате специални обособените бели преспички - две на първата вътрешна страна на корицата и една на последната. Залепването на снимките става с обикновено лепило, но можете предварително да си позиционирате прозрачни лепящи се ъгълчета за снимки. При изработката е използвана коледна дизайнерска хартия, едноцветен червен картон и конопена връзка.
 

От вътрешната страна на предната корица им направено джобче, в което е поставено двулицево тагче във формата на кръгла топка за елха. От едната страна дизайнерската хартия е с камбанки като символика на камбаните в празничната Новогодишна нощ, а от другата страна има надпис "Весела Коледа'!. В края на албума, на вътрешната страна на задната корица също има джобче с квадратен таг с момиченце.
 

Коледно-Новогодишен албум за снимки може да се комбинира с подходяща Обемна, 3-Д картичка със съшата визия или други продукти с Коледна или Новогодишна тема имащи елемент коледна звезда, коледни играчки от плат, идеи за декорация на дома с тематични десени, коледни мотиви и цветове, фелт сапун, свещ снежинка или свещ елхичка, луксозна поздравителна картичка, коледно пано, декоративна елха от плат с триъгълници, чорапчета за късметчета и др. Можете да съчетавате продуктите по свое желание, да направите една своя продуктова комбинация и завършен комплект.
 

Картичката е част от Празничната Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Благодарение на тази ръчно изработена и декорирана с много вдъхновение картичка, ще направите поднасянето на Коледния подарък по незабравим начин. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху бял картон в комбинация с дизайнерска хартия. Коледно-Новогодишната картичка има правоъгълна форма, благодарение на която може да стои самостоятелно. Коледно-Новогодишната картичка се предлага без хартиен плик. За основа на картичката е използван едноцветен светъл картон. Размери: 10.5 х 15 см.

С грижа за Вас създадохме специална Коледна колекция от поздравителни картички, с която да направите своя подарък още по-запомнящ се.

С Decorra всичко има специален и завършен вид!
 

Авторски текст и презентиране на Коледно-Новогодишен албум за снимки с обемна картичка ръчна изработка:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

https://www.youtube.com/watch?v=TYrL4k0pbA8&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...