Коледно - Новогодишни идеи с ангелче - декорация от плат, свещ ангелче и др.

От Фантима Иванова 14/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,Handmade за деца,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,


Макар да не обичаме студенината на зимата, магията на Коледните празници е толкова силна, че цяла година я очакваме с нетърпение. Коледният дух витае около къщите и топлината на млякото с аромат на канела ни кара да се скупчваме около елхата с подаръците. Коледно - Новогодишни идеи с ангелче - декорация от плат, свещ ангелче и др. са лесен начин да украсите дома, домашния интериор, праничната маса.

Съчетахме няколко Коледно - Новогодишни идеи в една завършена линия, с която да подпомогнем решението Ви за коледен подарък ръчна изработка.

Всички продукти с тема ангелче могат да се използват самостоятелно или в желана от Вас комбинация. Някои от нещата могат да служат за декорация на дома, за украса на празничната Коледната витрина на магазина Ви, за подреждане на празничната маса или като част от подредбата на трапезата.

- Свещ ангелче има нежен и приятен аромат, който ще внесе допълнителна топлина и уют в дома. Ръчно изработена свещ с форма на малко молещо се ангелче, която има нежен аромат. Интересно и отлично допълнение към подредбата на масата. Ароматна свещ ангелче може да се постави на рафтче, секция или до елхата, за да радва с присъствието и символиката си. Свещичката още е подходяща за украса на празничната маса, за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor, порцелан, сервизи и др. Създава атмосфера на топлина и уют при горене. Височна на свещичката с молещо се ангелче 5 см., при ширина 3.5 см.

Ръчно изработена, Свещ АНГЕЛЧЕ има фигурална форма, нежно бял цвят и аромат на ванилия.
Висококачествена ръчна изработка, постигната с помощта на специална техника на леене. Свещ Ангелче е оригинална идея за подарък за празника, която може да бъде превърната в нещо по-голямо ако добавите декоративни играчки ангелчета от плат, Коледни продукти, Коледни подложки от плат за сервиране, Коледни подложки за чаши, Коледни сувенири за дома, албум за снимки, квилинг Коледна или Новогодишна картичка и др. Можете да комбинирате материи, форми, цветове, продукти, за да направите един наистина интересен подарък за празника.
При запалването свещта може да гори повече от 2 часа, но задължително трябва да бъде поставена в подходящ свещник с разлята основа тип чинийка, за да направи хубаво легенче с парафин.

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.


- Играчката ангелче е отлично решение за Коледен или Новогодишен детски подарък, коледен сувенир или просто мил жест на внимание към близките ако имате основен подарък и искате да добавите още нещо тематично. При изработката са използвани плат, дървена главичка, прежда за косичка, конопен конец за крачета и филц за направа на крилцата. Височината на ангелчето е 10 см., ширина с крилцата 15 см., при обща височина на окачване 17 см.

Ръчно изработено Коледното ангелче от плат е подходящо за подарък и украса на дома. Интересен Handmade продукт с дълготрайна употреба, атрактивна визия и практичност, който е част от колекцията Decorra Christmas Home "Специално за теб!".

- Дървеното пано с декорация ангелче е Коледна идея за подарък с дълготрайна употреба и нежно излъчване. Пано Коледна Елха с Ангелче е подходящо за празнична украса и декор в детски център, детски кът, детски магазин, сладкарница, пекарна, книжарница, магазин за детски стоки, детски ясли, детски градини, витрини на магазини за детски стоки и др. Размери: ш. 20 см., в. 22 см. 

Независимо на кой продукт ще заложите, картичката с русо момиченце ангелче, ще направи подаръка готов за поднасяне. Универсална ръчно изработена, Поздравителна коледна картичка Ангелче, част от Зимната празнична колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Уникална ръчна изработка на картичка с обемна визия, благодарение, на която ще направите своя подарък за Коледа или Нова година напълно завършен. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху картон в комбинация с нежна червена панделка и бяла дантела. Картичката се предлага без хартиен плик и има размери 15.5 х 12 см. Картичката има декоративни златни звездички, червени перлички в ъглите панделка за разкош.

Авторски текст и презентиране на Коледно - Новогодишни идеи с ангелче - декорация от плат, свещ ангелче и др.

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...