Коледно-Новогодишни идеи за картички ръчна изработка

От Фантима Иванова 12/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Коледно-Новогодишни идеи за картички ръчна изработка, които ще имат безценна стойност за човека, на който ги подарявате. Всяка поздравителна картичка има индивидуално излъчване, скрито послание на твореца и уникална визия. Съчетанието на различни техники, разнообразни матерали и идеи, правят картичките строго индивидуални всяка за себе си и комбинативни спрямо конкретен Коледен продукт от Коледната ни колекция с подаръци.
 

Всяка картичка с обемна визия е част от Празничната Коледно-Новогодишна колекция Decorra Christmas "Специално за теб". Благодарение на тези ръчно изработени и декорирани с много вдъхновение картички, ще направите поднасянето на Коледния или новогодишен подарък по незабравим начин. Оригинално съчетание на техниката лепене и декорация върху бял или цветен картон в комбинация с Коледна или Новогодишна дизайнерска хартия и добавени картонени елементи, които са повдигнати.

Картичките имат хоризонтална или вертикална правоъгълна форма, благодарение на която може да стоят самостоятелно ако ги подредите около елхата до множеството подаръци, които чакат да бъдат разопаковани. Всяка Коледна или Новогодишна картичка показва красотата на зимните празници и нежните цветове на зимната приказка.
Картичките се предлагат без хартиен плик, но понякога ако визията е много етажирана се комбинират в комплект с картонена кутия. Стандартните размери на всяка картичка са 10.5 х 15 см.
 

Handmade Коледните картички имат обемна, 3D- визия и са отлично допълнение към подарък за възрастен или дете, изработен от плат, дърво или друга материал като Коледна подвързия за книга, текстилна елха за украса на дома, текстилни гирлянди от ботушчета или тригълничета, ароматна свещ снежинка, ароматна свещ елха, коледно мече от плат, играчка еленче от плат, детска интерактивна коледна книжка, коледен пъзел с мече или друга фигура, плъстени сапуни, сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година.
 

Ако все още не сте избрали какво да подарите на близките си, картичката си остава класика.
 

Защо е хубаво да се подаряват картички?
 

1. Показвате лично отношение;
 

2. Мислите и пишете нещо специално като пожелание;
 

3. Картичката може малко прах да събере докато седи на рафта, но никога няма да се загуби като файл.

Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.
 

ВСИЧКИ НАШИ КОЛЕДНО - НОВОГОДИШНИ КАРТИЧКИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ можете да разгледате тук:
http://decorra.eu/Praznici/Koleda

Авторски текст и презентиране на Коледно-Новогодишни идеи за картички ръчна изработка:

Фантима Иванова
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook: https://www.facebook.com/decorra.eu/
 

Loading...