Коледно-Новогодишна къщичка за украса и декорация

От Фантима Иванова 18/11/2018 0 Коментари Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

В тази статия и вградено към нея клипче ще научите една идея на Коледно-Новогодишна къщичка за украса и декорация, която е авторска разработка и реализиран проект.
 

Уникална Коледна украса, подходяща както за дома, така и за офис, търговски обект, заведение, хотел и др.

При изработката на Коледно-Новогодишна къщичка за украса и декорация са приложени много и разнообразни техники на декориране. За основа е използван бирен картон с форма на къщичка.
 

Цялостната декорация е направена така, че да придаде празничната атмосфера и магията на зимните празници. От малките прозорчета на къщичката се виждат пламъчетата на запалената камина и блясъка на играчите на украсената елха.

На покривчето на къщичката е използвана специална техника на ръчна изработка, при която е импровизиран снега и заскрежените ледени пластове. Комбинирани са техниките изрязване, лепене, апликиране и ембосинг.
 

Благодарение на Коледно-Новогодишна къщичка за украса и декорация ще внесете уют в дома и ще почувствате Коледния дух около себе си.
 

Размерите на Коледно-Новогодишна къщичка за украса и декорация са ширина 14 см. и височина 18 см. като има фино въженце за закачване.
 

Коледно-Новогодишна къщичка за украса и декорация наподобява една нестандартна зимна картина, която е оригинален и неповторим начин за зарадвате своите близки, приятели или семейство с подобна коледна идея.
 

Коледно-Новогодишна къщичка за украса и декорация е подходяща за закачване на стена, за поставяне на равна повърхност на специална поставка с наклон.
 

Ръчно изработена, квилинг Картичка Коледен Елф, част от серията продукти Decorra Holiday "Специално за теб". Благодарение на тази дизайнерска картичка ще направите своя подарък напълно завършен, уникален и неповторим. Уникално съчетание на техниката квилинг при оформянето на фигура и декорация с дантела, няколко слоя картон и дизайнерска хартия с коледни мотиви. Размери 10 х 15 см.
 

Картичка Коледен Елф е весела детска картичка, която отлично допълва избора на подарък от плат, дърво, сапун, вълна и др. във вид на Деко играчка Елф, коледно еленче, деко пано, коледни дрешки за чашки и подложки за хранене, декорация на празничната маса, сувенири и др. продукти за Коледа и Нова година. Картичката се предлага без хартиен плик и е подходяща за дете както за момиче, така и за момче. Можете да избирате между материи и техники на изработка, да съчетавате продуктите като завършени идеи и да избирате от нашите готови картички и предложения за надписването им.


Авторски текст и презентиране на Коледно-Новогодишна къщичка за украса и декорация:
 
Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 
гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 
Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

https://www.youtube.com/watch?v=frM3NLh18Mg&feature=youtu.be
 

Остави коментар

Loading...