Комплект декорация за чаша и подложка за сервиране + калъф за очила и ключодържател

От Фантима Иванова 19/10/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Декорация, Идеи,Домашен декор,НОВИ ПРОДУКТИ и решения,Мода, БИЖУТА за жена,Изпълнени ИДЕИ, ПОРЪЧКИ,

Комплект декорация за чаша и подложка за сервиране + калъф за очила и ключодържател
 

На мен ми е топла напитката, намирам си лесно калъфа за очила, защото винаги мога да разчитам на тези текстилни аксесоари, показани в клипчето. При разработването на тази идея за дамски подарък, решихме да има по-голяма практическа насоченост и полезност на използване. Сервирането и консумирането на топла напитка, целогодишно, е много по-приятно ако чашката си има топла дрешка от плат. Повърхността на масата няма да се мокри, а ще бъде предпазена от подложка от плат с форма сърце.
 

Благодарение на калъфа за очила стъклата няма да се драскат, да се нарани повърхността и винаги ще бъдат на сигурно, скрито място в калъфчето от плат.
 

Ключодържателят с форма сърце е отлично решение на евтин подарък за жена, ръчна изработка, който може да се подари напълно самостоятелно или в комбинация с друг артикул.
 

Всички дамски артикули от плат, представени в тази презентация могат да се направят с други, подобни или близки цветове и платове.
 

Можете да направите запитване за изработка на комплект декорация за чаша и подложка за сервиране + калъф за очила и ключодържател на: sales@decorra.eu


Авторски текст и презентиране на дамски идеи за бутиков подарък сини Винтидж рози:
 

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu
 

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )
 

Facebook
https://www.facebook.com/decorra.eu/

Decorra HandMade YouTube канал:
https://www.youtube.com/watch?v=cGcAD1MbuUU&feature=youtu.be

 

Остави коментар

Loading...