Комплект молещо се ангелче - кутийка за бижута и ароматна свещ

От Фантима Иванова 22/12/2018 0 Коментари Подаръци и празници,Мода, БИЖУТА за жена,Подаръци, КОЛЕДНИ ИДЕИ,

Оригинален ръчно изработен комплект от два напълно самостоятелни, но взаимно допълващи се продукта с тема молещо се ангелче. Комплект молещо се ангелче - кутийка за бижута и ароматна свещ е изключително подходящ ако искате да зарадвате своята любима с Коледен подарък - обеци, пръстен, колие или някакво синдирче и държите на тематичната опаковка и Коледна тематика. 

Коледна кутийка звезда е мини хендмейд кутия за подарък и опаковка от серията "Специално за теб" с изображение на ангелче. Едно оригинално допълнение към мини украшение като обеци, пръстен, колие и др. предназначено за подарък за Коледа. Размери на кутийката - 6 х 6 см. и дълбочина 4 см. Изработена с двустранен декупаж - на лицевата част на капака с картинка ангелче и на дъното с картинка камбанки.

Освен като опаковка може да си използва като кутия за бижута. Оригиналност на визията, стил при подаряването и висококачествена ръчна изработка. Уникална комбинация може да се направи ако се съчетае с декоративна висулка със същата визия и форма.

Можете да избирате между материи и да съчетавате продукти от различни категории, за да направите своите идеи за подарък абсолютно завършени за нея.


Свещ ангелче има нежен и приятен аромат, който ще внесе допълнителна топлина и уют в дома. Ръчно изработена свещ с форма на малко молещо се ангелче, която има нежен аромат. Интересно и отлично допълнение към подредбата на масата. Ароматна свещ ангелче може да се постави на рафтче, секция или до елхата, за да радва с присъствието и символиката си.

Свещичката още е подходяща за украса на празничната маса, за декорация на витрини в магазини за продажба на продукти Home Decor, порцелан, сервизи и др. Създава атмосфера на топлина и уют при горене. Височна на свещичката с молещо се ангелче 5 см., при ширина 3.5 см.

Ръчно изработена, Свещ АНГЕЛЧЕ има фигурална форма, нежно бял цвят и аромат на ванилия.
Висококачествена ръчна изработка, постигната с помощта на специална техника на леене. Свещ Ангелче е оригинална идея за подарък за празника, която може да бъде превърната в нещо по-голямо ако добавите декоративни играчки ангелчета от плат, Коледни продукти, Коледни подложки от плат за сервиране, Коледни подложки за чаши, Коледни сувенири за дома, албум за снимки, квилинг Коледна или Новогодишна картичка и др. Можете да комбинирате материи, форми, цветове, продукти, за да направите един наистина интересен подарък за празника. При запалването свещта може да гори повече от 2 часа, но задължително трябва да бъде поставена в подходящ свещник с разлята основа тип чинийка, за да направи хубаво легенче с парафин.

Важно! Не поставяйте свещта в близост до лесно запалими предмети и материали, на течение, в близост до климатик, до отоплителни уреди или до отворен прозорец. Когато решите да загасите свещта можете леко да потопите фитила в разтопения парафин на легенчето и така ще избегнете момента с изпушването и лошата миризма. Имайте предвид, че при гасенето фитила става много крехък и може по невнимание да бъде счупен. Ако свещта дълго време не е горяла фитила може да се замърси и след това да изкапе при запалването или да гори лошо.

Авторски текст и презентиране на
Комплект молещо се ангелче - кутийка за бижута и ароматна свещ:

Фантима Иванова,
E-mail: sales@decorra.eu
www.decorra.eu

гр. Варна
бул. "8-ми Приморски полк" 122 - А
Магазин за подаръци Decorra HandMade ( магазин за подаръци Декора Варна )

Facebook https://www.facebook.com/decorra.eu/

Loading...